Emma's Kitchen: healthy fast food

Restaurants, eethuizen en ontbijtzaken er kunnen er nooit teveel van zijn. Gelukkig wonen we in Antwerpen en openen er om de haverklap nieuwe zaakjes. Zo smeet ook Emma’s Kitchen een paar dagen geleden de deuren open om ‘het stad’ te veroveren!

Gezonde fast food

Met dit nieuwe concept wil zaakvoerder Pascal Cleppe aantonen dat fast food niet persé een synoniem hoeft te zijn voor ongezond eten. De mosterd (mag mosterd? nvdr.) werd gehaald bij het paleoprincipe en er komen dan ook enkeldoordachte voedingswaren op het bord.


Eiwitten en koolhydraten worden bij Emma’s Kitchen zorgvuldig van elkaar gescheiden en een gebalanceerde voeding wordt voor iedereen beschikbaar gemaakt tegen een betaalbare prijs. In de keuken neemt Loly Lopez (we verzinnen het niet, nvdr.) de honneurs waar en wordt alles bereid in de Atollspeed oven, een combinatie van hete luchtpunctie en magnetrontechnologie. Deze oven bakt, braadt en kookt tot 10x sneller dan een gewone oven en alles is in principe dan ook binnen de 3 minuten klaar. 
Wil je toch binnen de perken zondigen dan zijn er ook taartjes verkrijgbaar van Madam Bakster uit Gent. Binnen dit en drie maanden moet het ook mogelijk zijn bij Emma’s Kitchen te ontbijten.
15036333_378528195822089_8034112736698834863_n
De gerechten kan je trouwens ook meenemen en er zijn ook lekkere producten te kopen zoals granola, koffie en dressings.
De zaak gevestigd in de Groendalstraat heeft alleszins alles om het tot een succes te maken. Wij springen er zeker en vast eens binnen!
Facebook

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Omdat het (ver)mout: gloednieuw in Gent

Ja, je kan nog met een gerust gemoed aan een gin tonic staan sippen. ...

Brasserie 28 in het centraal station van Brussel

Als er een nieuwe brasserie de deuren opent zijn we er natuurlijk als de ...

Vergeet de venusheuvel…venuskuiltjes zijn 'Whatmatters'

Wat een venusheuvel is, hoeven we je (hopelijk) niet meer uit te leggen. Voor ...