De legendarische Nokia 3310 komt terug

Uren hebben we Snake gespeeld, meer dan SMS’en bellen konden we niet en de ringtone, tja dat was die van Nokia zelf, want al de rest van de geluidjes waren nog slechter. Jeugdsentiment, het is iets bijzonders.
Zoals jullie weten komen alle goede dingen terug, dus is binnenkort ook de NOKIA 3310 toe aan een revival, ongeveer 17 jaar na de oorspronkelijke lancering. Niet dat die smartphone nu onmiddellijk de deur uit moet, maar digitaal detoxen kan soms eens deugd doen. Wil je dan toch bereikbaar zijn, dan is dit het perfecte alternatief. Het toestel wordt dan ook als perfecte 2de toestel in de markt gezet. De kans dat je zonder batterij valt is immers miniem.
2001407241
Een batterij die dagen meegaat, een onverwoestbare behuizing en geen kleuren, we krijgen er bijna tranen van in onze ogen. Als je dan ook nog eens weet dat de Nokia amper 59 euro zal kosten, dan hoeven we niet meer te twijfelen: wij kopen het ding!
De 3310 was in zijn tijd, het meest verkochte toestel ter wereld en krijgt nu een 2de leven, maar daarnaast zal Nokia ook enkele nieuwe smartphones lanceren die gebruik maken van Android-technologie. Ondertussen is Nokia geen Fins bedrijf meer, maar is de merknaam gekocht door het Franse HMD Global en FIH Mobile.
Komende zomer kan je dus heerlijk nostalgisch doen, zonder stress naar een festivalweide of afkicken van alle geluidjes en meldingen!  
 

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Johnnie Walker komt met 50-jaar oude blend en het kost je een fortuin!

Johnnie Walker Masters’ Edition Whisky moet je leren drinken. Misschien is het dan ook ...

Knapperd Marissa Galle zocht en vond nieuwigheden op CES 2019

Een vrouw die houdt van technische snufjes… We kunnen niet anders dan nog meer ...

SEX (Skateboards) verkoopt!

Soms weet een merk op heel simpele manier je aandacht te trekken. Hoe? Sex ...