De bekendste en lekkerste hips werden 40! Shakira Shakira!

Nostalgie…als er iets was dat ons als puber deed smachten naar een avondje stevig gerampetamp, dan was het zeker en vast het moment we Shakira mochten aanschouwen op zenders als MTV, TMF en later JIM,…van YouTube was nog geen sprake, oude rakkers we zijn. Soit, we wijken af van het belangrijkste…het rollen van de strakke buik, de blonde krulletjes, die verleidelijke blik en de meest sierlijke en tot de verbeelding sprekende sexy heupbewegingen…als we er aan terugdenken loopt het water uit onze mond sneller dan de watervallen van Coo.

To the point…deze hips zijn afgelopen week op tram 4 gestapt. 40 of ni…we zijn stikjaloers op Gerard Pique, want laat duidelijk zijn dat deze heupbeweging tot in de slaapkamer voor enig plezier zorgen! En voor zij die nog eens willen genieten van deze 40-jarige sexy  dame gooien we er nog snel wat YouTube-filmpjes tegenaan…en sexy? Her Hips Don’t Lie!

 


 

Unibet

unibet

You May Also Like

Bekende Nederlanders maken elkaar op geniale wijze af! (video)

Wij, de redactie van Whatmatters kunnen wel eens grof zijn, houden van zwarte humor ...

Verrassing van formaat? Friends The Movie 2018!

Een kleine 15 jaar geleden werden ze voor het laatst allemaal samen gezien. Sindsdien ...