Bedevaartsoord voor foodies: Holy Food Market

Nee, echt vrome, katholieke jongens zijn we niet bij Whatmatters, daar hebben we in een nog niet zo ver verleden te veel deugnieterij uitgestoken. Wij wisten naar voor Bazart dat we liever snel naar de hel, dan traag naar de hemel wilden.
Soit, dit maar als intro om te zeggen dat binnenkort de Holy Food Market in Gent de deuren openzwaait. Zien jullie het verband?
16299985_1218978388150435_7669373366512096099_o

Smikkelen in een kapel

Eind deze maand – op 24 februari – gooit deze nieuwe foodie hotspot de poorten van de Baudelokapel open aan de Gentse Ottogracht. In navolging van Antwerpen met zijn Mercado, kon Gent natuurlijk niet achterblijven.
Voor de 15 eetkraampjes en de bar, haalden ze in Gent de mosterd in Kopenhagen, Rotterdam en Barcelona. De verschillende foodkraampjes worden stuk voor stuk uitgebaat door professionals die een unieke, culinaire ervaring bieden.

16665058_1239452909436316_5616722546660973032_o

Geregeld een feestje

De opening van deze nieuwe tempel is al een aantal keren uitgesteld, maar nu lijkt het er toch echt van te komen. Het stopt overigens niet bij eten en drinken op het gelijkvloers, want op de eerste verdieping van dit monumentale pand vind je de H-Club. Hier kan je terecht op donderdag-, zaterdag- en maandagavond. Ook zullen er verschillende party nights voorzien worden, waarbij de benedenverdieping wordt omgetoverd tot de Below Club.
Foto_2[1]

Wij zijn alvast onder de indruk van de uitstraling en hebben er nu weer een goede reden bij om nog meer in Gent rond te hangen. Meer info vind je alvast op de website, Facebook en Instagram. Wij gokken alvast op een instant succes en gunnen het initiatiefnemer Ladislas Leys van harte!

You May Also Like

Elke dag kreeft & garnalen

‘Elke dag kreeft & garnalen’, deze oorwurm van Fresku ( hier te ontdekken voor ...

Walhalla voor de smaakpapillen

Smulpapen, dat zijn we bij Whatmatters. Eten en drinken, we kunnen er niet genoeg ...

Hosting door Fraai