Amsterdam, Milaan,… What's next Ella Manrho?

Het was alweer een paar weken, en dus veel te lang, geleden dat we in onze tweede hoofdstad de geur van het Vondelpark, het water van de grachtjes en de lichtjes aan de Walletjes kwamen opsnuiven. Elke reden, behalve het bier, is goed om af te zakken naar Amsterdam! Vandaag hadden we zelfs een heel goede reden. We hadden de kans Ella Manrho te treffen…en ‘de kans’ is juist verwoord want ze zit deze maand meer in Milaan dan in Amsterdam! Tussen het pakken van haar reiskoffers door stellen we deze knappe meid graag aan u voor!
16996918_1350134255033278_578849268_n

Hallo Ella, vertel eens kort even wie je bent?
Ik ben Ella Manrho, 22 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik zit in mijn derde jaar van mijn opleiding Sociale studies en ik probeer dat te combineren met modellenwerk. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vrienden en vriendinnen om ergens iets lekkers te eten of wat drankjes te doen. Ook hou ik erg van festivals in de zomer en ben ik daar ook vaak te vinden als een cocktailshaker. Naast modellenwerk ben ik namelijk ook een hostess en een bartender.

Een knappe dame en cocktails…die festivals gaan een omzet draaien om u tegen te zeggen! Maar om even terug te komen op je modellenwerk, hoe lang ben je daar al mee bezig?
Modellenwerk doe ik al sinds mijn 15e. Echter is het de laatste tijd wat serieuzer geworden en zit ik nu al een maand in Milaan om hier te werken als model. Ik denk dat ik na Milaan naar London of Parijs wil, maar dat weet ik nog niet zeker. Ik studeer nog dus mijn dagelijkse bezigheden zijn op dit moment mijn studie en mijn stage. Gelukkig is mijn stage zeer flexibel wat voor mij erg fijn is. Dat heeft mij ook de kans gegeven om nu naar het buitenland te gaan om mezelf verder te ontwikkelen.

16935517_1350133988366638_1712184594_o

Milaan, Londen, Parijs? Dat kan al tellen! Naast waarschijnlijk het lucratieve, waarom ben je er mee begonnen?
Eigenlijk is het modellenwerk mij beginnen te volgen. Ik ben steeds gescout of benaderd door bureaus of ik niet voor hun zou willen werken. Uiteindelijk heb ik het toch maar eens kans gegeven om te kijken waar het me zou brengen. Het is leuk om meerdere mensen te ontmoeten die in deze industrie werkzaam zijn en zo ook ervaringen met hun te kunnen delen. Ook het reizen naar verschillende plekken zie ik als een groot voordeel.

16930586_1350134231699947_1775984914_o

Waarom vragen ze net jou, denk je?
Ik ben heel loyaal naar andere mensen toe en ik hou ervan om hard te werken en goed werk of te leveren. Mijn instelling die ik heb ten opzichte van mijn werk is denk ik wel iets wat als positief kan worden ervaren. Ik kom nooit te laat en ik ben niet snel tevreden. Ik ben pas klaar als er echt goed werk is afgeleverd en ik raffel niet snel dingen af.

16976149_1350132925033411_1711237436_n

Mooi! Zit dit ook vervat in je levensmotto?
‘Don’t be the same, be better.’ Onderscheiden van de rest is vooral in mijn vak een belangrijk iets. Waarom moet de klant jou kiezen en niet dat andere meisje? Iedereen is mooi dus je moet iets hebben wat je onderscheidt van de rest en wat jou beter maakt dan die ander.

Klinkt strijdvaardig en terecht ook! Je bent ook actief op social media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Mijn Instagrampagina geeft een kijkje in mijn leven, niet alleen als model, maar ook als een chick die haar leven lijdt in Amsterdam met haar vrienden en vriendinnen. Ik wil veel variatie laten zien en zo mensen meenemen op mijn avonturen die ik beleef.

16930777_1350133948366642_1741781827_o

Trouwe volgers wij zijn, zijn wij alvast fan van jouw avonturen! Een persoonlijk vraagje dan…heb je een vriend?
Ik heb geen vriend op dit moment.

We vragen dit niet voor onszelf maar hoe valt deze knappe verschijning te verleiden?
Om mij te verleiden moet diegene het subtiel aanpakken en niet gelijk bovenop me willen springen. Ik vind dat echt een afknapper. Take it easy en heb geduld en gedraag je als een gentleman. Verder moet diegene ook eerlijk en oprecht zijn…én vooral trouw!
16991019_1350134175033286_1852984124_o

Evident! Als je de ultieme tip wil meegeven aan mannen, wat zou dat dan zijn?
Wees eerlijk, ga niet iemand aan het lijntje houden omdat het voor jou op dat moment het makkelijkst is. Spreek je gevoel uit en ik weet dat dat soms lastig is voor jullie! Haha!

Tgoh…horen we hier een onverwerkt trauma? Maar ga verder want we leken je te onderbreken…
Be a gentleman. Het klinkt cliché, maar vrouwen houden daar toch van. Bad boys zijn er al genoeg, behandel haar met respect en zoals je zelf ook behandeld zou willen worden.

Verras haar met wat leuks, ga samen drankjes doen of even een weekendje weg. Is voor jou leuk maar ook zeker voor haar.

16931225_1350134138366623_405994242_o

Qua drankjes ben jij de shaker niet? Naadloos over naar de volgende vraag…waar dan? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Als ik uitga in Amsterdam ben ik meestal in de Social club te vinden en in de zomer ga ik vaak naar festivals. Ik vind het heerlijk om te dansen en tijd met mijn vrienden door te brengen. Qua eten is het niet moeilijk, SUSHI. Het maakt niet uit waar en hoe vaak, je mag me ervoor wakker maken. In de zomer is het heel leuk om bij Waterkant of bij Plekk drankjes te doen in Amsterdam. Het is daar erg gezellig en aan het water zitten geeft altijd een beetje een mini vakantiegevoel.

En water genoeg in het mooie Amsterdam! Een laatste vraagje voor we terug naar Antwerpen bollen…wat zijn jouw ambities nog?
Oei, dat vind ik een lastige vraag.

Zo zijn we dan weer…
Ik zit mezelf op dit moment ook heel erg af te vragen wat ik wil. Ik wil sowieso mijn opleiding afronden en daarna een master gaan volgen. Daarbij zit ik er ook aan te denken om mijn studie nu tijdelijk stop te zetten en meer naar het buitenland te gaan en me volledig te focussen op modellenwerk. Maar op dit moment zit ik nog lekker in Milaan en kijk ik nog niet echt naar de toekomst. Ik doe op dit moment wat goed voelt en waar ik gelukkig van word en ik kijk wel wat de toekomst me gaat brengen.
Wij voelen dat die toekomst in ieder geval al verzekerd is! Heel veel succes met het maken van de juiste beslissingen en in alles wat je verder onderneemt! Wij blijven het alvast met plezier volgen! En volgen, dat kunnen jullie ook! Neem een kijkje op haar Instagram en laat je leiden doorheen Amsterdam, Milaan en wie weet nog Londen en Parijs! Doen! 
16990902_1350135068366530_81017828_o
Credits:
– Thomas Daloiso
– Saverio Cardia
– Endrit Halili
– Tim Geers

Unibet

unibet

You May Also Like

Nieuw op onze Bucket List: Slip, Slide & Basejump van een 150m hoge klif!

Gelogen! Dit hebben we niet op onze bucket list geplaatst. Reden? Wij zijn watjes ...

Australische les met Margot Robbie

We bekennen…als er één reden was dat wij na het zien van de film ...

Zo geraak je als midget toch aan een vrouw: versiertips voor kleine mannen!

Nu, wat is klein natuurlijk… Soit, als je vriendin een kop boven je uittorent, ...