Adidas Stan Smith…de hype is nog niet voorbij!

Het wordt een klassieker, die hippe Adidas met het hoofd van de legendarische Stan Smith op! Onder een jeans, een strak pak of zwemshort,…iedereen blijft in de misschien wel best verkochte sneaker met drie strepen van de laatste jaren.

Of er sleet komt op deze succesformule? Vergeet het! Ze gaan bij Adidas Originals zelfs voor komende zomer een nieuwe versie van de Stan Smith-versie produceren. Wat deze schoen bijzonder maakt, is dat het helemaal uit één stuk leer vervaardigd is. Dit geeft de schoen een opzichtig strak uiterlijk en maakt deze sneaker dan ook gewoonweg een interessante verschijning in het straatbeeld.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e98
Unibet

unibet

You May Also Like

BB CHUM pakt uit met 3 nieuwe modellen, wij geven er eentje weg!

Over heel de wereld hebben we vriendjes, maar natuurlijk het meest in België en ...

Vul dat gat in je collectie

  Terwijl het ene redactielid bij voorkeur blootvoets over hete kolen loopt, heeft het ...

New Balance x Reigning Champ

We moeten al eens even diep in ons geheugen graven, maar volgens mij hebben ...