8 nieuwe bieren van brouwerij Haacht

Nu kan je als brouwerij wel eens met een nieuw biertje uitpakken, maar 8 stuks tegelijkertijd, dat is wel enorm veel. En toch is het exact dat wat Brouwerij Haacht klaarspeelt.
SUPER 8 Logo
De Super 8 Export en de Super 8 IPA zijn de eerste 2 bieren van de Super 8-reeks die op de markt komen. De Belgische familiebrouwerij brengt 8 verschillende stijlen op de markt, waarvan de eerste 2 nu verkrijgbaar zijn in de horeca, bij de betere bierhandelaar of bij Delhaize.
SUPER 8 verwijst naar één van de eerste bieren van Brouwerij Haacht, uit de tijd toen pils nog een nieuwigheid was. De naam is een duidelijke knipoog naar het innovatieve en vernieuwende karakter dat de brouwerij toen al had, en krijgt nu een tweede leven met het nieuwe gamma.


Super 8 Export
Dit pilsbier heeft maar een alcoholpercentage van 4,8%. Deze blonde, smaakvolle pils komt in een flesje van 33 cl en is een echte doordrinker. Het gaat om een glutenvrij bier met fijne hoptoetsen.
Super 8 IPA
Dit biertje is wat steviger met zijn 6% en citrus- en pompelmoestoetsen.
Meer weten over deze nieuwe bieren van Brouwerij Haacht? Neem dan een kijkje op de site!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Dit is zowat het vetste huis in Londen

Ondergetekende is op zoek naar een nieuwe woonst en elke vorm van inspiratie is ...

3 tips voor minder bekende city trips!

Wil je er deze lente nog tussenuit, maar geen flauw idee naar waar? Geen ...

CEO 'Striktly' Stéphanie heeft The Looks & the Brains! (Interview)

Jong, ravissant, slim én succesvol…gooi dit in een mixer en je hebt een dodelijke ...