3 nieuwe hotels op de AAA's Five Diamond List

Nu gaan we graag al eens hotel, maar eerlijk de hotels die behoren tot de AAA’s Five Diamonds List is een tikkeltje te hoog gegrepen voor ons. Dat prijskaartje is jammer genoeg (nog) geen spek voor onze bek. Deze hotels bieden de hoogst mogelijke ervaring op het gebied van gastronomie en gastvrijheid. Het is dan ook een selectief clubje dat op deze lijst voorkomt.
Deze 3 hotels wisten recent een plekje op de lijst te versieren. Als je je het kan permitteren, vereer deze hotels dan zeker met een bezoekje. Je zal zeker niet van een kale reis thuiskomen.
 

The Modern
New York

Dit hotel op kruipafstand van het Museum of Modern Art heeft een geweldig sterrenrestaurant. De kosmopolitische sfeer is subliem en ontspannen. De inspectie was hier werkelijk in de wolken over dek keuken die je hier krijgt voorgeschoteld. En voordien pik je toch gewoon een stukje cultuur mee?
New-York-tipping-The-Modern-restaurant

Four Season’s Resort Lana’I
Lanai City – Hawaii

Het meest waanzinnige uitzicht over de Atlantische oceaan, dit hotel heeft het! Ruige kliffen en witte zandstranden maken het idyllische plaatje compleet. Een hotel om duimen en vingers af te likken en nooit meer weg te willen.
four-seasons-resort-lnai_1465838779_1

Dorado Beach, A-Ritz Carlton Reserve
Dorado – Puerto Rico

Deze exotische suites lijken wel in een heiligdom te liggen. Je geniet er van de enorme ruimte en hebt een fantastisch zicht op de oceaan. O ja, Puerto Rico is ook gewoon een ontzettend mooi land om te ontdekken!
INSP1-2013-PUERTORICO-03

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Een echt underground kunstenfestival!

Als je underground nogal redelijk letterlijk neemt, waar beland je dan? Juist, in de ...

Antwerps horlogemerk GMTRY gaat nu ook internationaal!

Antwerpen…haven, diamant, mode…genoeg dingen waarmee we de stad aan de Schelde kunnen typeren. Het ...

Bootje vouwen!

Kajakken à la Tom Waes Jaren geleden is het dat ik de ‘waanzinnig wilde’ ...