Kompany en De Bruyne pronken in nieuw clubkostuum van DSquared2

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f90
Voetballend loopt het bij Manchester City niet altijd even lekker. Met 11 punten minder dan Chelsea lijkt de titel ver weg. Knoop daar dan de blessures van ‘Captain’ Kompany aan en het zal in het noorden van Engeland een seizoen worden om snel te vergeten. Dan maar op een andere manier in de kijker spelen, moeten de jongens van Pep Guardiola  gedacht hebben. In navolging van AS Roma, die samenwerken met Philipp Plein, presenteren zij het nieuwe clubkostuum, ditmaal aangeleverd door Dsquared2.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f8e

Wat opvalt is het drieknoopsjasje met gepunte revers. Een gewaagde keuze in conservatief voetballand. Het vestje dat daaronder gedragen wordt en de slank gesneden pantalon maken het driedelige pak compleet.

De ontwerpers bij Dsquared, Dean en Dan Caten omschrijven het als volgt:

“We wanted the players to feel as confident in this suit as they do when they pull on their team jersey. Every element of the Dsquared2 for Manchester City suit is designed to show modern tailoring sophistication: from its Italian refined wool fabric and the sartorial skill used in construction, and the contemporary fit, it’s a statement of masculine elegance.”

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f8d

Uiteraard willen jij en ik er ook bijlopen als onze nationale voetbalhelden. Merchandising brengt op dus we hoeven er geen tekening bij te maken dat deze collectie dan ook te koop is. Te verkrijgen HIER.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f8c

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f8f

Dit vind je misschien ook leuk

Antwerpse Avenue ontwerpt adidas sneakers!

Dat adidas een wereldwijde gigant is daar moeten we natuurlijk geen tekeningetje bij maken. ...

De eerste zonnestraal door ons VELUX raam!

Mannen, wees op jullie hoede! De lente is in het land, de eerste zonnestralen ...

Palace x adidas O’Reardon: Skate on!

Uiteraard hoef je geen skateboard te hebben om de typische schoenen te dragen die ...

Hosting door Fraai