Pimp Your PS4!

Staat er ondertussen een PlayStation 4 te blinken naast je 4K UHD flatscreen? Het heeft je samen met de games en extra controllers waarschijnlijk een paar ribben uit je lijf gekost, maar dan heb je wel een prachtig toestel én een fantastische console staan. En kan je nog één rib missen, dan raden we aan de console nog wat extra te pimpen, er is er altijd ruimte voor een upgrade, nietwaar? Bijvoorbeeld door hem een nieuwe look aan te smeren, bijvoorbeeld met een houten cover.

De ‘houten huid’, waar je kan kiezen tussen knappe houtsoorten als walnoot, bamboe, ebbenhout en ash, is gemakkelijk aan te brengen. En mocht je nog een extra persoonlijke toets willen toevoegen, dan kun je een tekst in het hout laten graveren. Waar wacht je op! Bestel hem hier!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f89

 

 

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Wanneer Adidas over het muurtje bij Gucci kijkt, krijg je dit!

Het model ‘EQT’ scheert al een hele tijd hoge toppen in sneakerland. De ene ...

Zo hou je je witte sneakers…wit!

Als er één ding is wat we sowieso in onze schoenkast hebben staan en ...

Met de Manta5 Hydrofoiler zweef je over het water!

Marco Borsato en Jezus liepen al over het water, maar tegenwoordig is het voor ...

Hosting door Fraai