Modemerk Essentiel meets Kermit de Kikker!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f7e 2
Peuter, kleuter, kind, jongere of volwassene…iedereen wordt opgevrolijkt door de fratsen van Kermit de Kikker en zijn maten, de Muppets. En dat hebben ze bij Essentiel goed begrepen en ze zetten de kleurrijke en fantastische figuurtjes gewoon op een T-shirt, sweater of kousen.

Het Belgische modelabel van het succesvol koppel Esfan Eghtessadi en Inge Onsen werkt ondertussen voor de derde keer samen met Disney. Na Bloosje (één van de zeven dwergen nvdr.) en Alice in Wonderland mag Essentiel de Muppets verwelkomen in haar kleurrijke universum.

Wie anders dan Kermit en Gonzo geven zo de lente- en zomercollectie een vrolijke toets. Een T-shirt tik je op de kop voor een goede 65, een trui voor 135 en een paar sokken voor een tiental Roebeltjes. Waar? Oftewel via hun vele verkooppunten, anderzijds gewoon makkelijk via de webshop! Wij lopen in ieder geval deze zomer in een Kermit de Kikker rond…en voor zij die hun ogen durven rollen hebben we alvast één boodschap…’Frog You!’

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f80

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Nike komt met een speciale sneaker voor gamers

Gamers opgelet, leg de controller even aan de kant en hol je naar de ...

één merk voor elke gelegenheid? Gezocht en gevonden bij ESPRIT!

Jack & Jones, Adidas, Nike, Colourful Rebel, Scotch & Soda, Abercrombie & Fitch, Jacob ...

Hosting door Fraai