Plezante seks onder de douche? Zo lukt het wel!

De liefde bedrijven onder de douche…het klinkt gewoon altijd veel plezanter dan dat het in werkelijkheid is. Om een paar voorbeelden te geven…één van jullie staat altijd in de kou, staat met zijn rug tegen een koude muur, het is glad en water doet jouw genotsknots niet makkelijk naar binnen glijden. Ik zie iedereen even denken en beetje onwennig bevestigend knikken. Maar voor zij die seks in de douche ook daadwerkelijk plezant willen maken hebben wij alvast een aantal standjes die gelukkig wél werken onder de douche…ons testpubliek kwam alvast met deze 5 Do’s!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f7a

 The Bent-over Bather

Laat de dame in kwestie voorover buigen en laat ze de benen een beetje spreiden. Ze kan zich vasthouden aan bijvoorbeeld de stang van de douche. Jij staat achter haar, net zoals bij Doggy Style. Zorg er bij deze positie wel voor dat je voeten niet glad zijn…een ongeluk is snel gebeurd!

2. The Super Soaker

Omdat seks onder de douche soms zo oncomfortabel is, kan het heel lastig zijn om als vrouw een orgasme te krijgen. Probeer daarom eens de douchekop (terwijl het water stroomt) tegen haar clitoris te houden. Jij komt dan via achteren in haar. Succes gegarandeerd!

3. Rub-a-dub-dub-dude

Het hoeft niet altijd ‘all the way’ te zijn, als je snapt wat we bedoelen. Ga voor haar staan en wrijf over haar genotsknopje terwijl zij hetzelfde bij jou doet. Tip: zorg er wel voor dat je je vingers niet in haar stopt terwijl er zeep op zit. Dat is namelijk niet goed voor de pH-waarde van haar vagina. En niemand heeft graag een zure mossel, wel?

4. Wet ’n Wild

Heb je een bad? Dan kan het ook iets comfortabeler. Laat ze op je zitten terwijl je in bad ligt. Zorg ervoor dat het bad niet te vol zit…niemand heeft zin in een uitgelaten potje badseks de vrijgekomen tsunami’s op te kuisen!

5. Liquid Love

Lippen zijn niet bedoeld alleen woorden te produceren…hier gaan we dus niet teveel woorden aan vuil maken…ga om de beurt op de rand van het bad zitten en ga compleet door het bad…euh dak!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f79

Bron: Cosmopolitan

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

6 social media fouten die bijna elk koppel maakt

Social media zijn leuk, social media zijn hip, maar social media zijn ook nep, ...

Scoren op Tinder? Zet dan dit in je bio!

Een garantie op een nieuw lief (of gewoon seks natuurlijk) Want laten we een ...

Single Rudy gaat op café

Lieven De Clercq, 42, vader van 2 zonen, chronisch verliefd op zijn vriendin en ...

Hosting door Fraai