Nieuw seizoen Top Gear! De eerste beelden!

Top Gear…wij zijn al fan sinds het  BBC-televisieprogramma nog gepresenteerd werd door badass Jeremy Clarkson, snuggere Richard Hammond en droge James May. Helaas voor ons, en de ook de kijkcijfers werd Jeremy na allerhande uitlatingen en wat fysiek geweld tegenover zijn producer bij de BBC aan de deur gezet. Richard en James volgden Jeremy’s spoor en sloten alledrie een monsterlijk contract af ter waarde van £160 miljoen met Amazon Prime voor een nieuw programma, The Grand Tour.

Maar hoe zit het nu met Top Gear zelf? Na tegenvallende kijkcijfers komen ze terug en met een nieuwe bezetting. Niemand minder dan Friends-acteur Matt ‘Joey’ LeBlanc en zijn kompanen Chris Harris en Rory Reid zijn zeer binnenkort terug te zien op onze flatscreen. Op 5 maart om 21:00 uur (Britse tijd?) kan je alvast genieten van het nieuwe seizoen op BBC Two. De eerste beelden willen we alvast met jullie al delen!

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Een fiets opbergen in jouw crib doe je zo!

Of je nu een diehard wielertoerist met een Pinarello Dogma frame van 6.000€ ofwel ...

Netflix-tip: El Chapo seizoen 2!

Wat zag ons lodderig oog op een zondagmorgen na een stevig nachtje doorzakken? Wel, ...

Hosting door Fraai