Chucky is Back!

Filmnieuws…we weten het, we brengen het te weinig. Zowel Kevin als Jens zijn geen fervente bioscoopgangers en buiten de première van ‘De Premier’, waarin we nota bene mochten meedoen, en een verplicht nummer ’50 Shades Darker’ met ons lief, hebben we ons afgelopen maanden niet met popcorn in een cosy cinemastoel geworpen. Toch trok één film onze aandacht!

Als er één film is die we als 12-jarige met onze vrienden stiekem elke keer weer gingen huren in de videotheek (Ja, dat bestond nog!), was het Child’s Play 1, 2, 3,…wel. Pure nostalgie dus als we aan het ros poppetje met de naam Chucky denken! Volgend jaar is het trouwens dertig jaar geleden dat we kennis maakten met de meest moordlustige pop ooit. En er is meer! Dit jaar is de plastieken lookalike van Freddy Krueger te zien in de zevende Child’s Play film…’Cult of Chucky’ .

Nergens druipt zoveel sarcasme (hebben we dit op onze redactie hier geleerd?) van af dan van deze filmreeks. Alleen al de vermelding ‘good guy’ op het tuinbroekje van Chucky zijn al een hele dikke knipoog en dan hebben we het nog niet over de titel. ‘Cult of…’, toeval of niet, gedeeltelijk de naam van ons eigen bedrijf. Soit, het gaat hier niet over ons maar over onze rode vriend…Geniet nog maar even van je nachtrust want die komt Chucky in de loop van het jaar maar al te graag verstoren.

 

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Knap en eerlijk ding ontrafelt leugens van Instagram

Niets is wat het lijkt! Zijn die knappe babes waar wij ons op verlekkeren ...

Wij hebben Frank Raes, de Britten de bloedhete Charlotte Jackson…tja!

De laatste tijd is er wel wat kritiek op onze sportverslaggevers. Frank Raes wordt ...

Eurovision Song: de punten van Whatmatters!

Eerlijk, wie kijkt er nog naar het Eurovisie Song, de homogemeenschap even buiten beschouwing ...