Wees niet bang voor BARBERAZZI

Hoe we de jongens van Barberazzi zo lang schromelijk letterlijk en figuurlijk over het hoofd hebben kunnen zien, joost mag het weten. Gelukkig was er een illustere ex-profvoetballer die ons nog eens op het bestaan van deze barbier op de Antwerpse Linkeroever wist te wijzen, of het was er ongetwijfeld weer niet van gekomen…

16403446_1717072401936308_1242781898013411883_o

Relax

Nochtans heeft deze Male Only Barbershop alles in huis om je vanaf moment 1 te overtuigen, inclusief kerels die zo uit een modeblaadje lijken weggelopen te zijn. Bij Barberazzi kan je terecht om je volgens de regels van de kunst en in een wel heel fijne setting je te laten knippen en groomen. Meer moet dat niet zien om even aan de stress te ontsnappen en de struik op mijn hoofd kan het soms gebruiken.

3 topkappers staan er voor je klaar, maar door het overweldigende succes kunnen de wachttijden soms wel eens oplopen. Wie mooi wil zijn moet soms geduld hebben! De muziek kan in het begin een beetje wennen zijn, maar voor je het weet ben je er vrienden aan het maken en ongetwijfeld kom je keer op keer terug. Als het meezit kan je ondertussen nog een potje FIFA spelen en drink je een biertje, als je dan toch moet wachten… 

Bon, we zouden er nog uren over kunnen lullen en typen, maar daar zitten jullie ongetwijfeld niet op de te wachten. Heb je een beetje geduld, heb je geen probleem met een first in, first served principe en wil je gewoon fenomenaal goed geknipt voor de dag komen? Niet twijfelen, maar huppel de Blancefoerlaan op en verover een plaatsje bij BARBERAZZI.
Facebook – Instagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

5 natuurlijke supplementen die je seksleven boosten!

Natuurlijk is er Viagra en nog wel wat ander spul om je bedprestaties naar ...

Hosting door Fraai