Kledingzaak Vertigo pakt uit met eigen magazine

En wij bij Whatmatters maar denken dat we origineel waren met het uitbrengen van een magazine. Dat waren we misschien maar recente pakte ook de gekende upscale kledingzaak Vertigo uit met een eigen magazine, gedrukt weliswaar maar toch…

Philippe Janssens en Hélène Nottebaert die nu een goede 2 jaar aan het roer staan vonden het moment gekomen voor een eigen magazine en daar mogen best wat bv’s bij zijn

_INK4538-3_0

Hoewel we bij Whatmatters resoluut voor digitaal gingen, kiest Vertigo voor een papieren versie. In hun magazine staan alvast 3 zaken centraal: een goed overzicht bieden van de collectie in de winkel, een blik achter de schermen geven en de lezers meenemen op boeiende trips naar modesteden als Milaan, Firenze, Parijs, Brussel en Antwerpen.

14021587_1082749768483086_4103605219034146558_n

Verder werden er ook partners mee in het b(l)ad getrokken die voor leuke reportages zorgen. Denk daarbij aan wijntips van Dercor, wagens van BMW en een whisky top 5 door Mathieu Vanneste, sommelier bij het Hof van Cleve.

Wij wensen ze alvast veel succes en ontvangen met plezier een exemplaar!

Vm winter 2015 Hackett_0

Wil je trouwens als man gaan shoppen, dan kom je hier in een waar paradijsje terecht. Tod’s, Hogan, Jacob Cohen en nog heel wat andere labels vallen er te ontdekken.
VertigoFacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De hemden van DANDY & SON

Een stuk of 40, veel minder zullen het zeker niet zijn. Over wat ik ...

Whatmatters vergaapt zich aan heerlijke bikinimodellen op modeshow Calzedonia in Verona

“Hey jongens, jullie hebben waarschijnlijk geen bezwaar tegen een badpakken en bikini modeshow?” Onze ...

Hosting door Fraai