Restaurants, eethuizen en ontbijtzaken er kunnen er nooit teveel van zijn. Gelukkig wonen we in Antwerpen en openen er om de haverklap nieuwe zaakjes. Zo smeet ook Emma’s Kitchen een paar dagen geleden de deuren open om ‘het stad’ te veroveren!

Gezonde fast food

Met dit nieuwe concept wil zaakvoerder Pascal Cleppe aantonen dat fast food niet persé een synoniem hoeft te zijn voor ongezond eten. De mosterd (mag mosterd? nvdr.) werd gehaald bij het paleoprincipe en er komen dan ook enkeldoordachte voedingswaren op het bord.

Eiwitten en koolhydraten worden bij Emma’s Kitchen zorgvuldig van elkaar gescheiden en een gebalanceerde voeding wordt voor iedereen beschikbaar gemaakt tegen een betaalbare prijs. In de keuken neemt Loly Lopez (we verzinnen het niet, nvdr.) de honneurs waar en wordt alles bereid in de Atollspeed oven, een combinatie van hete luchtpunctie en magnetrontechnologie. Deze oven bakt, braadt en kookt tot 10x sneller dan een gewone oven en alles is in principe dan ook binnen de 3 minuten klaar. 

Wil je toch binnen de perken zondigen dan zijn er ook taartjes verkrijgbaar van Madam Bakster uit Gent. Binnen dit en drie maanden moet het ook mogelijk zijn bij Emma’s Kitchen te ontbijten.

15036333_378528195822089_8034112736698834863_n

De gerechten kan je trouwens ook meenemen en er zijn ook lekkere producten te kopen zoals granola, koffie en dressings.

De zaak gevestigd in de Groendalstraat heeft alleszins alles om het tot een succes te maken. Wij springen er zeker en vast eens binnen!

Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Een avondje doorzakken in MARIMAIN

Een avondje schouwburg, dan is Gent zeker en vast een goede optie. En zo ...

Hotspot…Yolanthe Sneijder-Cabau opent club op Ibiza!

De ex van charmezanger Jantje Smit vertolkte een van de rollen in ‘Voetbalvrouwen’…iets wat ...

Oefening van de week met Yor Roy

Ook deze week vond onze én de personal trainer van Belgische sterren tijd voor ...

Hosting door Fraai