De billetjes van engeltje Josephine Skriver staan al 23 jaar in de spotlights!

Geboren en getogen in Kopenhagen is de 23-jarige Josephine Skriver een op en top Deense schone. Als vast lid van de Victoria’s Secret Angels club en vaak gevraagd voor Gucci Michael Kors en Bvlgari behoort ze tot de top der internationale modellen.

Het zat er ook al van kleins af aan in want haar eerste modeopdracht was de verschijning van haar schattige babybilletjes op de verpakking van Pampers. Het mag gezegd worden, in deze billetjes willen wij 22 jaar later nog steeds onze tandjes zetten.

Ze groeide wel op in een ietwat aparte gezinssituatie. Haar moeder had het gehad met mannen, terwijl haar vader genoeg kreeg van de grillen van een vrouw. Mama Josephine heeft zich bekeerd tot de vrouwen terwijl papa Josephine zich dan maar bekeerde tot de mannen. Gelukkig voor ons, hadden zij daarvoor nog net genoeg liefde voor elkaar, anders hadden we deze heerlijk ravissante jongedame nooit mogen aanschouwen.

IMG_8126

Bron foto’s: Instagram

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Emmy Coone, laatste Vlaamse deerne die naakt Playboy siert! (NSFW)

Playboy…de laatste jaren is er heel wat te doen geweest rond het blootblad van ...

De hinde in Debby de Herdt

Tegenwoordig zijn er Pokémons, dat weten we ondertussen allemaal! Maar één van de eerdere ...