De billetjes van engeltje Josephine Skriver staan al 23 jaar in de spotlights!

Geboren en getogen in Kopenhagen is de 23-jarige Josephine Skriver een op en top Deense schone. Als vast lid van de Victoria’s Secret Angels club en vaak gevraagd voor Gucci Michael Kors en Bvlgari behoort ze tot de top der internationale modellen.

Het zat er ook al van kleins af aan in want haar eerste modeopdracht was de verschijning van haar schattige babybilletjes op de verpakking van Pampers. Het mag gezegd worden, in deze billetjes willen wij 22 jaar later nog steeds onze tandjes zetten.

Ze groeide wel op in een ietwat aparte gezinssituatie. Haar moeder had het gehad met mannen, terwijl haar vader genoeg kreeg van de grillen van een vrouw. Mama Josephine heeft zich bekeerd tot de vrouwen terwijl papa Josephine zich dan maar bekeerde tot de mannen. Gelukkig voor ons, hadden zij daarvoor nog net genoeg liefde voor elkaar, anders hadden we deze heerlijk ravissante jongedame nooit mogen aanschouwen.

IMG_8126

Bron foto’s: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Tatjana “Buurman, Wat doe je nu” Simic gaat laatste keer uit de kleren

“Buurman, Wat doe je nu? voor ons allereerste tetjes”…De Fixkes hebben het ooit bezongen ...

Astrid Coppens: ‘Astrid, ik wist niet dat je zo’n vuile hoer was!’

Grote bekentenissen gisteren in Gert Late Night. Astrid Coppens had er letterlijk en figuurlijk ...

Hosting door Fraai