Vliegen we binnenkort met een BMW over de files?

“Wat Als”…een motor kan vliegen? Neen, we hebben het deze keer niet over opnieuw een figurantenrolletje van uw redacteur in één van de grappigste reeksen op de Vlaamse televisie, wel over de vraag of er effectief een motor kan gebouwd worden die kan vliegen.

De ontwerpers van Lego Technics hadden al een concept op basis van het motormodel R1200. Ideaal moment dus om de ingenieurs van het BMW Junior Team samen met de mannen van het blokjesfabriek te zetten voor het construeren van een full-size versie van het concept, moeten ze gedacht hebben in München. Zo ontstond de 1:1 Hover Ride Design Concept…met andere woorden, op ware grootte.

Het full-size model van de Hover Ride Design Concept verscheen afgelopen week voor het eerst op LEGO World in Kopenhagen. Helaas zijn ze er nog niet geslaagd om de motor daadwerkelijk te laten vliegen, maar we hebben er alle hoop op dat dit een kwestie van details is.

Gezien de dagelijkse filefrustratie van uw redacteur, is hij alvast kandidaat dit speeltje als eerste uit te testen!

bmw-flying-motorcycle-01

 

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Bruter dan bruut…de Chevrolet Camaro 1LE ZL1

Welke Muscle Car zouden we graag eens op de staart trappen? We zijn er nog ...

VERKOCHT: Rolls Royce Phantom Drophead Coupé

Een dikke 500 000 Euromuntstukjes  telde een sterveling neer voor dit stuk pure luxe ...

De Mercedes-AMG GT C Coupé 'Edition 50'

Nu zijn er wel meer fijne wagens, maar met een Mercedes-AMG kan je ons ...