Vliegen we binnenkort met een BMW over de files?

“Wat Als”…een motor kan vliegen? Neen, we hebben het deze keer niet over opnieuw een figurantenrolletje van uw redacteur in één van de grappigste reeksen op de Vlaamse televisie, wel over de vraag of er effectief een motor kan gebouwd worden die kan vliegen.

De ontwerpers van Lego Technics hadden al een concept op basis van het motormodel R1200. Ideaal moment dus om de ingenieurs van het BMW Junior Team samen met de mannen van het blokjesfabriek te zetten voor het construeren van een full-size versie van het concept, moeten ze gedacht hebben in München. Zo ontstond de 1:1 Hover Ride Design Concept…met andere woorden, op ware grootte.

Het full-size model van de Hover Ride Design Concept verscheen afgelopen week voor het eerst op LEGO World in Kopenhagen. Helaas zijn ze er nog niet geslaagd om de motor daadwerkelijk te laten vliegen, maar we hebben er alle hoop op dat dit een kwestie van details is.

Gezien de dagelijkse filefrustratie van uw redacteur, is hij alvast kandidaat dit speeltje als eerste uit te testen!

bmw-flying-motorcycle-01

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Hypercar met 12,3L V16 met 5.007 PK speelt wat in woestijn Dubai

Spelen? Ja, want echt menens is het niet als we de ondertitel mogen geloven. ...

Whatmatters Roadtest: Abarth 595 Pista

Pista…de naam niet gestolen! “Jens, zin in een weekje testrijden met de Abarth 595 ...

Ferrari komt met 800 PK supersnelle krachtpatser

Ze hebben niet stilgezeten in Maranello, oftewel de thuisbasis van het prestigieuze merk met ...

Hosting door Fraai