Vliegen we binnenkort met een BMW over de files?

“Wat Als”…een motor kan vliegen? Neen, we hebben het deze keer niet over opnieuw een figurantenrolletje van uw redacteur in één van de grappigste reeksen op de Vlaamse televisie, wel over de vraag of er effectief een motor kan gebouwd worden die kan vliegen.

De ontwerpers van Lego Technics hadden al een concept op basis van het motormodel R1200. Ideaal moment dus om de ingenieurs van het BMW Junior Team samen met de mannen van het blokjesfabriek te zetten voor het construeren van een full-size versie van het concept, moeten ze gedacht hebben in München. Zo ontstond de 1:1 Hover Ride Design Concept…met andere woorden, op ware grootte.

Het full-size model van de Hover Ride Design Concept verscheen afgelopen week voor het eerst op LEGO World in Kopenhagen. Helaas zijn ze er nog niet geslaagd om de motor daadwerkelijk te laten vliegen, maar we hebben er alle hoop op dat dit een kwestie van details is.

Gezien de dagelijkse filefrustratie van uw redacteur, is hij alvast kandidaat dit speeltje als eerste uit te testen!

bmw-flying-motorcycle-01

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Voor de echte wielerterrorist…De Scrambler

De Whatmatters-redactie en een fiets…het is niet altijd de ideale combinatie gebleken in het ...

Vaarwel McLaren P1, hier is de Senna!

McLaren vervangt zijn paradepaardje, de P1. Niet dat deze hypercar nog van de band rolde, ...

Sold Out! F1 voor de openbare weg, de Mercedes-AMG Project One!

Het autosalon van Frankfurt pakte uit met een primeur van de constructeur uit die ...