2 expo's die je dit jaar als man niet mag missen!

Nu zijn we bij Whatmatters vaak koele minnaars van beurshallen. Er zijn best wel wat beurzen die we kunnen appreciëren, maar net zo goed mijden we er een heel aantal. Als het niet om luxe, wagens of culinaire lekkernijen draait, zal je ons er zelden zien. Toch zijn er in de komende periode 2 beurzen die je als rasechte man niet mag missen. Naar de eerste kan je zelfs met een gerust geweten je koters meenemen, bij de 2de is dat misschien iets minder verstandig…

Goal: The Football Experience!
Nekkerhal – Mechelen
Tot en met 30 april

Maak eens een daguitstap naar Nekkerhal in Mechelen. Zoon- en tegenwoordig ook dochterlief zal je dankbaar zijn. Daar beleef je immers momenteel de meest memorabele voetbalmomenten alsof je er zelf bij was. Originele shirts, bekers en schoenen van de grootste wereldsterren worden er gepresenteerd in een interactieve omgeving.

16299753_1877893302445983_2474996418809055528_o

Het gaat hier om de grootste voetbalexpo ter wereld en er is ook een Belgisch luik voorzien. Waan jezelf even Maradona, stap in de schoenen van Van Basten of haal uit à la Tielemans om vervolgens dit ‘s zondag na te spelen op het veld van FC Kuttekoven.

Meer info vind je alvast op de site en op Facebook. Een ticket kost € 13,5 voor volwassenen en € 9,5 voor kinderen onder de 12 jaar.

 

Just Beer
Kortrijk Xpo – Kortrijk
11 – 12 november

Noteer één of als je een sterke lever hebt beide datums maar met stip in je agenda. Op 11 en 12 november vindt immers een heuse bierexpo plaats in Kortrijk.

Ontzettend veel is er nog niet geweten, maar het wordt in elk geval een high-end bierevent voor de pure genieters en échte bierliefhebbers. Je ontdekt er het betere brouwwerk en degusteert er heel wat innovatieve en speciale bieren.

Er zullen een 100-tal brouwerijen uit heel Europa hun opwachting maken.

Meer info vind je ongetwijfeld binnenkort op de website van het event!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Kamping Kitsch Club XXXL: De Grootste en Ongecensureerde Fotoreportage: Part II (NSFW)

Dames en Heren…Jullie waren met z’n 15.000 alweer GEWELDIG! See You Next Year! Credits: ...

Het heetste festival ter wereld is afgetrapt: Coachella

Helaas…onze persaccreditatie was ook dit jaar net te laat binnen. Ondertussen zijn wij dan ...

Voetbalminnend gamer opgelet: De eerste trailer van FIFA 19

Afgelopen week is de E3-beurs, of zowat het Walhalla van de gamende medemens in ...

Hosting door Fraai