Weg met Roos!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f19

En dan hebben we het niet over een bloem, de kleur, het lief van de ‘Lau’ of Van Acker…neen, we hebben het over die vervelende schilfertjes die op je hoofdhuid zitten en die het laat sneeuwen op het moment je even subtiel met je handen door je weelderige haardos gaat.

Volgens Beautyvlogger Farah Dhukai zou niet minder dan mondwater roos als sneeuw voor de zon (wat een woordspeling) doen verdwijnen.

https://www.instagram.com/p/BEb2bfzo0Zj/?taken-by=farahdhukai

Hoe werkt het? Nadat je je haar met shampoo gewassen hebt en eventueel met conditioner hebt verzorgd, meng je, ongeveer 50/50 verdeeld, in een sprayflesje water met mondwater. Als een volleerd cocktailshaker schud je dit mengsel even goed dooreen en ga verstuif je dit op je kostbare haardos. Wrijf het daarna goed in, laat het even intrekken en was het weer uit. Weg Roos!

Zelf hebben we nog niet voor deze optie gekozen wegens…geen roos maar zij die er wel eens hinder van ondervinden kunnen dit alvast proberen. Baat het niet, dan schaadt het niet, wel?

Geheel ter zijde en totaal geen idee of het effectief helpt maar je mond spoelen met mondwater, zoals Listerine, zou ook helpen niet positief te blazen bij een alcoholcontrole als je net dat tikkeltje teveel zou gedronken hebben. Niet dat wij drinken en rijden promoten, integendeel, maar ontkennen dat wij na een etentje inclusief aperitief en twee glazen wijn zonder enig probleem achter het stuur zijn gekropen, kunnen we, moraalridders we niet zijn, ook niet.

Bron foto’s: Twitter

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Masturberen op het werk zorgt voor meer focus!

Eerlijk, ik hoop dat Jens het niet doet. Wat? Masturberen op het werk. Ook ...

Column Mandy Ronda: Hier worden alle vrouwen heet van …

Q: “Beste Mandy, mijn vriendin zegt wel eens dat ik vaker aan voorspel moet ...

Single Rudy gaat op café

Lieven De Clercq, 42, vader van 2 zonen, chronisch verliefd op zijn vriendin en ...

Hosting door Fraai