Weg met Roos!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f19

En dan hebben we het niet over een bloem, de kleur, het lief van de ‘Lau’ of Van Acker…neen, we hebben het over die vervelende schilfertjes die op je hoofdhuid zitten en die het laat sneeuwen op het moment je even subtiel met je handen door je weelderige haardos gaat.

Volgens Beautyvlogger Farah Dhukai zou niet minder dan mondwater roos als sneeuw voor de zon (wat een woordspeling) doen verdwijnen.

🌨GET RID OF DANDRUFF FAST!❄️ All you need is ORIGINAL Listerine! Yes the mouthwash 💦 ❣In a spray bottle, fill it half with Listerine and half with water. Shake it up! ❣AFTER you shampoo and condition your hair, spray the mixture onto your SCALP only! ❣let it sit on ur scalp for a few mins ❣wash out with water (do not shampoo) Your scalp will feel tingly, cool and refreshed and it will be dandruff free!! #sofreshandsoclean #fresherthanyou 💡listerine has menthol, thymol, eucalyptol and methyl salicylate – all which make it an anti-fungal, anti-septic and and anti-inflammitory and PERFECT for getting rid of dandruff.💡 #diy #hudabeauty #vegas_nay #wakeupandmakeup #brian_champagne #makegirlzvid #laurag_143 #hairmakeupdiary #makegirlz #liveglam #makeupvideos #makeupclips #makeupcoach #hairmakeupdiary #diytop

A post shared by Farah D (@farahdhukai) on

Hoe werkt het? Nadat je je haar met shampoo gewassen hebt en eventueel met conditioner hebt verzorgd, meng je, ongeveer 50/50 verdeeld, in een sprayflesje water met mondwater. Als een volleerd cocktailshaker schud je dit mengsel even goed dooreen en ga verstuif je dit op je kostbare haardos. Wrijf het daarna goed in, laat het even intrekken en was het weer uit. Weg Roos!

Zelf hebben we nog niet voor deze optie gekozen wegens…geen roos maar zij die er wel eens hinder van ondervinden kunnen dit alvast proberen. Baat het niet, dan schaadt het niet, wel?

Geheel ter zijde en totaal geen idee of het effectief helpt maar je mond spoelen met mondwater, zoals Listerine, zou ook helpen niet positief te blazen bij een alcoholcontrole als je net dat tikkeltje teveel zou gedronken hebben. Niet dat wij drinken en rijden promoten, integendeel, maar ontkennen dat wij na een etentje inclusief aperitief en twee glazen wijn zonder enig probleem achter het stuur zijn gekropen, kunnen we, moraalridders we niet zijn, ook niet.

Bron foto’s: Twitter

 

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Scrotox? Botox voor de ballen!

Niet dat we zelf ooit over botox zouden nadenken, maar we hebben er an ...

Single Rudy gaat op café

Lieven De Clercq, 42, vader van 2 zonen, chronisch verliefd op zijn vriendin en ...

Nieuw superfood? Fundo!

Nee, een keukenheld ben ik niet. Jens daarentegen wil al wel eens een exquise ...