Virtueel plezier voor de singles!

Dat de technologie een razende vaart neemt, dat hoeven we jullie waarschijnlijk niet te vertellen. Dat die technologie nu en in de toekomst nog veel meer, een stevige impact gaat hebben op je seksuele beleving misschien wel.

fleshlight-familyNatuurlijk gaan seksspeeltje al heel wat jaren mee, maar zeker de eenzame onder onze lezers moeten nu de oren spitsen. Met de Fleshlight 2.0 wordt een virtuele blowjob mogelijk, meer nog je kan zelfs online kiezen van wie je die wil ontvangen!

Uiteraard dien je eerst het toestel aan te schaffen, maar vervolgens kan je online je blowjob naar keuze gaan samenstellen. Je selecteert wie ze uitvoert, hoe hard en eventueel nog wat andere wensen. Veel dichter bij ‘the real thing’ ga je waarschijnlijk niet komen.

Ook de tijd kan je perfect instellen, maar wees eerlijk: die 10 minuten haal je nooit! Wil je je genot niet voor jezelf houden? Geen probleem, je kan ook je configuratie doorsturen naar je vrienden – moest je die al hebben -, dat schept ongetwijfeld een band.

In onderstaande video kan je alvast uitvogelen hoe het werkt. Bestellen kan hier.

Zeg nu nog eens dat we anderen hun pleziertje niet gunnen!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De Queen van erotisch Vlaanderen? Elise van Vlaanderen!

Hoe we een tijdje terug met Elise van Vlaanderen in contact zijn gekomen, geen ...

20% van de vrouwen verkiest geld boven goede seks…

Dat roebels de wereld doet draaien weten we al langer en dat deze aardkloot ...

Mythes over het wasbordje ontkracht!

Er was een tijd dat een sixpack het summum was van mannelijkheid. De laatste ...