Virtueel plezier voor de singles!

Dat de technologie een razende vaart neemt, dat hoeven we jullie waarschijnlijk niet te vertellen. Dat die technologie nu en in de toekomst nog veel meer, een stevige impact gaat hebben op je seksuele beleving misschien wel.

fleshlight-familyNatuurlijk gaan seksspeeltje al heel wat jaren mee, maar zeker de eenzame onder onze lezers moeten nu de oren spitsen. Met de Fleshlight 2.0 wordt een virtuele blowjob mogelijk, meer nog je kan zelfs online kiezen van wie je die wil ontvangen!

Uiteraard dien je eerst het toestel aan te schaffen, maar vervolgens kan je online je blowjob naar keuze gaan samenstellen. Je selecteert wie ze uitvoert, hoe hard en eventueel nog wat andere wensen. Veel dichter bij ‘the real thing’ ga je waarschijnlijk niet komen.

Ook de tijd kan je perfect instellen, maar wees eerlijk: die 10 minuten haal je nooit! Wil je je genot niet voor jezelf houden? Geen probleem, je kan ook je configuratie doorsturen naar je vrienden – moest je die al hebben -, dat schept ongetwijfeld een band.

In onderstaande video kan je alvast uitvogelen hoe het werkt. Bestellen kan hier.

Zeg nu nog eens dat we anderen hun pleziertje niet gunnen!

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Líkami, de Ijslandse zuiverheid als basis voor je huid

Huidverzorgingsproducten voor de man? Ze zijn er natuurlijk wel, maar in vergelijking met vrouwen ...

Op deze leeftijd heb je de beste seks…

De beste tijd om te vogelen? Dag en nacht! De beste leeftijd om te ...

Zo herken je neptieten!

Waarom Jens de babe-specialist is bij Whatmatters? Omdat hij wel een echte van een ...