10 quick wins naar succes

Snel successen boeken wie wil dat nu niet? Nu is succes sowieso relatief en voor de ene kan het geld betekenen, terwijl de andere een liefdevolle relatie ook als succes ziet. Als je je leven netjes op orde hebt, ben je in elk geval al goed onderweg. De 10 onderstaande tips helpen je alvast een eindje op weg naar een succesvol leven en zijn helemaal niet moeilijk om te volgen.

Ontbijt

Het is geen fabeltje dat dit de belangrijkste maaltijd van de dag is. Het geeft je energie om de dag door te komen. Je brein presteert gewoon beter met een ontbijtje achter de kiezen.

 

Neem een koude douche

Wil je een enorme boost krijgen, neem dan een ijskoude douche ‘s morgens. Je bloed begint te pompen, maar ook je huid en haar profiteren ervan. Bovendien hard je jezelf en ben je beter gewapend tegen stress.

 

Stop met snoozen

Stop met uitstellen en kom uit je bed. Je slaapcyclus is toch afgebroken op het moment dat je wekker afloopt, dus schiet in actie.

header_success

Stop tout court met uitstellen

Dingen aanpakken dat ga je vanaf nu doen. Doe minder leuke dingen onmiddellijk en streep ze af.

 

Maak lijstjes, stel doelen


Niet leukers dan gedane taken kunnen afvinken, toch? Lijstjes houden je leven overzichtelijk en geven je een gevoel van controle. Door op te schrijven geef je je hersenen ruimte en kan je je concentreren op wat er effectief nog moet gebeuren.

 

Wees eerlijk

Liegen en leugens volhouden slorpt energie. Dus maak anderen en ook jezelf niets wijs.

 

Verzorg jezelf

Zelfrespect en waardering is noodzakelijk om in een positieve flow terecht te komen. Sport, eet gezond en verzorg je. Lichamelijke fitheid maakt je ook mentaal een stuk fitter.

success

Stap uit je comfort zone

Begin met kleine stappen, maar dwing jezelf geregeld om zaken anders aan te pakken. Spreek eens wildvreemden aan, denk eens out of the box of neem een andere weg naar het werk. Overwin twijfel en daag jezelf uit.

 

Ruim op

Orde in de chaos geeft ook je hersenen ruimte. Je minimaliseert afleiding en stress.

 

Wees sociaal

Sociaal contact maakt je gelukkig, en geluk leidt tot succes. Verzamel mensen rond je die je waardeert en die jou waarderen.
Bron: Manify.nl

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Dit willen jouw seksdromen zeggen!

Wie droomt er wel eens over die ene zwoele, hete avond, dat verrassend lekker standje ...

Oefening van de week met Yor Roy

Ook deze week vond onze én de personal trainer van Belgische sterren tijd voor ...

6 businesslessen van RAIOLA

Bij Whatmatters zijn we wel fan van Esquire, meer nog ooit hopen we hetzelfde ...

Hosting door Fraai