2 nieuwe klokjes die ons konden bekoren: Rado Hyperchrome 1616 & Rebel Time Aqualung Diver

Deze week kregen we van de lieve persmensen 2 nieuwe klokjes doorgestuurd die we jullie niet willen onthouden.

RADO HYPERCHROME 1616

Het Zwitserse Rado pakt uit met een nieuwe, oversized horloge de Hyperchrome 1616. Een stoer en mannelijk exemplaar dat we best kunnen pruimen. Het horloge dat teruggrijpt naar de kenmerken van de Cape Horn collectie, is een eerbetoon aan Zuid-Afrika dat dit jaar zijn 400-jarig bestaan viert. Happy Birthday!
Rado_2016_HyperChrome_1616_4_2910euro
Met een kast van 46mm is het horloge verkrijgbaar in het zwart of metaal, elks met een lederen band. Het horloge is door het gebruik van titanium & keramiek vederlicht en toch ontzettend sterk.
De kostprijs van dit juweeltje? € 2.910
 

REBEL TIME AQUALUNG DIVER

In een hele andere, iets goedkopere categorie speelt Rebel Time met zijn horloges. Deze rekels bewijzen in elk geval dat je voor heel wat minder roebels ook fijne uurwerken kan produceren.
image
De nieuwste telg – die momenteel nog in ontwikkeling is – is de Aqualung Diver. Dit klokje heeft een kast van 42 mm, een Selitta SW 200 automaat en nog heel wat andere leuke specs. Het gaat hier om een echt Zwitsers uurwerk en zou in maart op de markt komen en zou om en bij de 500 dollar kosten. Je kan nu al een pre-order plaatsen op de site, waar je ook de andere modellen uit het gamma ontdekt. Die zijn vaak nog een heel stuk voordeliger.

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Whatmatters on Tour: Monaco Yacht Show 2018

Alle hens aan dek! Monaco…elk jaar passeren we er minstens een keer of twee. ...

RhinoWolf, dé tent om met je vrienden op festivals te gaan kamperen

Vergeet het, wij zijn geen jongens die graag kamperen. Niet alleen omdat we wel ...

Futuristisch en minimalistisch: de uurwerken van Divided By Zero

Op zoek naar een futuristisch en strak klokje? Dan moet je zeker eens een ...