Timberland sneakers SS17

Jaren geleden liepen we er al op rond en tot op de dag van vandaag behoren ze nog standaard tot onze collectie: Timberland’s. Dit label heeft echter al heel wat jaren veel meer te bieden dan enkel de gekende boots, zo behoren ook heel puike sneakers tot het gamma. Ook de collectie SS 17 weet ons trouwens weer te overtuigen.

Timberland_15

Sneakers die perfect passen bij de rest van je streetwear outfit en gemaakt zijn voor de urban jungle. Timberland toont aan dat ze veel meer kunnen dan ‘geklede’ schoenen en boots maken en perfect de polsslag van de huidige tijd aanvoelen. Kortom sneakers, waarin hun jarenlange expertise in schoenmaken in verweven is, maar die ook ontzettend hip zijn.

Timberland_0130

Met hun SensorFlex systeem – een zool met 3 lagen – zorgen de sneakers voor stabiliteit, demping en comfort. Of je nu kiest voor de Amherst of de Killington, je kan er zeker van zijn dat je nooit uit de toon valt.

Laat die zomer maar komen, wij zijn er alvast klaar voor!

Timberland_03_119.95EUR

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Ophelia: een genie in lingerie!

Terwijl Jens met een waar kennersoog setje na setje weet boven te halen, moet ...

Heresy, grafisch design op je kleding

Bij Whatmatters hebben we een neus voor nieuwe mode. Beide redacteurs hebben dan ook ...

6 iconische sneakers die in je schoenenkast horen!

Sneakers, we brengen ze op tijd en stond hier onder het voetlicht. Wat ons ...