Timberland sneakers SS17

Jaren geleden liepen we er al op rond en tot op de dag van vandaag behoren ze nog standaard tot onze collectie: Timberland’s. Dit label heeft echter al heel wat jaren veel meer te bieden dan enkel de gekende boots, zo behoren ook heel puike sneakers tot het gamma. Ook de collectie SS 17 weet ons trouwens weer te overtuigen.

Timberland_15

Sneakers die perfect passen bij de rest van je streetwear outfit en gemaakt zijn voor de urban jungle. Timberland toont aan dat ze veel meer kunnen dan ‘geklede’ schoenen en boots maken en perfect de polsslag van de huidige tijd aanvoelen. Kortom sneakers, waarin hun jarenlange expertise in schoenmaken in verweven is, maar die ook ontzettend hip zijn.

Timberland_0130

Met hun SensorFlex systeem – een zool met 3 lagen – zorgen de sneakers voor stabiliteit, demping en comfort. Of je nu kiest voor de Amherst of de Killington, je kan er zeker van zijn dat je nooit uit de toon valt.

Laat die zomer maar komen, wij zijn er alvast klaar voor!

Timberland_03_119.95EUR

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

2 keer t-shirts, 2 keer Belgisch!

‘tzalwel Bon, de voorbije dagen gingen we voornamelijk in Nederland shoppen, maar we steken ...

Helemaal Brits met Barbour

Je hebt van die fans van stevige winterwandelingen, tripjes in de barre koude of ...

Italianen zetten Apple serieuze hak met kledingmerk Steve Jobs

Wat Als?…Je een kleding- en accessoire-merk wil lanceren dat goed zal scoren bij een zoekopdracht ...

Hosting door Fraai