Omgekeerde wereld! Begin je date in bed!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f00

Valentijn is gedaan en de singles onder ons kunnen weer zonder al te veel geconfronteerd te worden terug op social media. Want als er ergens een plaats was afgelopen week waar de liefdesverklaringen, hartjes, cadeautjes en rode rozen over onze schermen rolde, was het wel Facebook of Instagram. En er is nog meer goed nieuws. Voor alle singles die hun liefde nog niet hebben gevonden lanceert matrassenstartup Matt Sleeps donderdag 2 maart Nederlands eerste omgekeerde speedddate in de Supperclub in Amsterdam. Tijdens deze efficiënte avond beginnen de deelnemers in bed en zullen, als alles goed verloopt, samen eindigen aan de bar.

Het is zo eens iets anders. Met de gekende dating-apps als Tinder is het vaak net de bedoeling om elkaar zo snel mogelijk in bed te praten. recent onderzoek wijst zelfs uit dat voor achtentwintig procent van de millennials, oftewel de Y-generatie, het bed delen dé manier is om te beslissen of ze iemand leuk vinden. De beste gesprekken vinden in veel gevallen de volgende ochtend in bed plaats. Niet erg efficiënt dus. Daarom zullen de 70 deelnemers hun date beginnen met een goed gesprek in bed. Klikt het, figuurlijk dan, verplaatsen de zielsverwanten zich naar de bar om samen wat druivensap of andere gealcoholiseerde drankjes te nuttigen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5eff

Terug naar het concept dan…de singles hebben tijdens deze avond vijftien dates, van elk 4 minuten. Het proces dat normaal nodig is om met elkaar tussen de lakens te eindigen kan hiermee worden overgeslagen. ter info…uit eerder onderzoek is gebleken dat slechts zes procent van deelnemers aan een speeddate met hun date tussen de lakens belanden. Het succesratio van Bed Dates zal sowieso op 100% liggen.

Interesse? Inschrijven kan HIER.  Wie weet waait dit nieuwe concept de komende maanden ook over naar België. We kennen nog een Matrassenkoning die wel wat dingen wil organiseren…The Sky is The Limit, nietwaar?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De Invasie van Antwerpen!

Heel eerlijk? Tot vandaag was bij het woord invasie, het eerste wat bij de ...

3 keer klikken en vogelen ?!?

WAAR is de tijd dat je je moed moest verzamelen, met lood in de ...

Heren, spits de oren!

  Happy Endings, het zou zo maar de naam van een Aziatisch massagesalon in ...

Hosting door Fraai