Wachten op de Nike Air VaporMax 2017!

Love him or hate him, maar rond het feit dat Cristiano Ronaldo een aardig stukje kan ballen, daar kan je moeilijk om heen. Uiteraard is de jongeman ontzettend ijdel, maar welke (top)voetballer is dat niet? Ook Jens is onder de douche van KFC Zammel volgens de geruchtenmolen uren in de weer met gels, crèmes en lotions…

Luchtbubbels

Soit, Cristiano wil natuurlijk enkel het beste, vandaar ook dat Nike het vuur uit de sloffen loopt om hem pareltjes van schoenen te geven. Een ander woord dan parel is er dan ook niet voor de nieuwe Nike Air Vapormax CR7.

Nee, het gaat deze keer niet om voetbalschoenen, maar om puike sneakers met heuse luchtbubbels onder. Er mag dan wel een speciale CR7 editie voorzien zijn, ze komen ook in het reguliere gamma te zitten.

Nike Innovation Summit 2016
Nike Innovation Summit 2016

De sneaker werd vormgegeven door de legendarische designer Rei Kawakubo en was al eerder te zijn op de show van Comme des Garçons in Parijs. De klassieke Air Max werd volledig afgestoft en opnieuw vorm gegeven. Vergeet de midden- en buitenzool, er is alleen lucht, wat zorgt voor een nog lichtere schoen en stabiliteit.

De lancering is voorzien voor maart en er zullen verschillende kleurlijnen op de markt komen. Voor het CR7-model is er nog geen concrete lanceringsdatum, maar we kijken er alvast naar uit.

Nike_Air_VaporMax_Detail_Blue_native_1600

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Och, een label meer of minder…

Ach, een merk/label meer of minder, wie kijkt daar nog van op? Wij, iemand ...

Met SWAG het weekend in

    In de week strak in het pak, op vrijdag causal en op ...

Whatmatters goes vintage met de 'Hanon x Reebok Club C Claymore'

Een van de betere collabs die we de afgelopen maanden hebben gezien. De jongens ...