De legendarische Nokia 3310 komt terug

Uren hebben we Snake gespeeld, meer dan SMS’en bellen konden we niet en de ringtone, tja dat was die van Nokia zelf, want al de rest van de geluidjes waren nog slechter. Jeugdsentiment, het is iets bijzonders.

Zoals jullie weten komen alle goede dingen terug, dus is binnenkort ook de NOKIA 3310 toe aan een revival, ongeveer 17 jaar na de oorspronkelijke lancering. Niet dat die smartphone nu onmiddellijk de deur uit moet, maar digitaal detoxen kan soms eens deugd doen. Wil je dan toch bereikbaar zijn, dan is dit het perfecte alternatief. Het toestel wordt dan ook als perfecte 2de toestel in de markt gezet. De kans dat je zonder batterij valt is immers miniem.

2001407241

Een batterij die dagen meegaat, een onverwoestbare behuizing en geen kleuren, we krijgen er bijna tranen van in onze ogen. Als je dan ook nog eens weet dat de Nokia amper 59 euro zal kosten, dan hoeven we niet meer te twijfelen: wij kopen het ding!

De 3310 was in zijn tijd, het meest verkochte toestel ter wereld en krijgt nu een 2de leven, maar daarnaast zal Nokia ook enkele nieuwe smartphones lanceren die gebruik maken van Android-technologie. Ondertussen is Nokia geen Fins bedrijf meer, maar is de merknaam gekocht door het Franse HMD Global en FIH Mobile.

Komende zomer kan je dus heerlijk nostalgisch doen, zonder stress naar een festivalweide of afkicken van alle geluidjes en meldingen!  

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

We krijgen niet genoeg van de jerrycan bars

Nu hebben we in het verleden wel meer jerrycans de revue zien passeren en ...

Tag Heuer meets Red Bull…een geslaagde combinatie!

Ondergetekende is gezegend met een Tag Heuer Formula One rond de pols. Of met ...

Airbus pakt uit met een razendsnelle helikopter!

Airbus, die kennen we natuurlijk van de vliegtuigen, maar wist je dat ze ook ...

Hosting door Fraai