Datingapp WING laat je vrienden je koppelen!

Datingapps, wij mannen én vrouwen natuurlijk schijnen en maar niet genoeg van te krijgen, want elke week komen er wel nieuwe bij. Het zegt wel iets over de mens van tegenwoordig natuurlijk, maar dat natuurlijk vooral niet aan jullie hart komen …

Laat je vrienden het regelen

Vandaag zetten we een Belgisch initiatief in the spotlights. 6 Gentse rekels hebben immers besloten je vrienden aan het werk te zetten om je aan een date te helpen. Zo doen die lamstralen eindelijk ook eens iets nuttigs!

Schermafbeelding-2017-02-10-om-15.02.25

Het fijne is dat ook mensen met een relatie ermee aan de slag kunnen. Je gaat immers niet zelf op zoek naar een potentiële partner, nee dat doen je vrienden voor jou. Hopelijk heb je deze dus in de loop der jaren zorgvuldig gekozen. Wing doet hiervoor beroep op de sociale netwerken. Heb je bijvoorbeeld 2 vrienden op Facebook waarvan je denkt dat die perfect bij elkaar passen, dan kan jij ze aan elkaar voorstellen. Wij zien alvast onze kans om Kobe Ilsen nu ook effectief eens met Danira te koppelen …

dating-apps

Wil dat zeggen dat je als vrijgezel maar moet afwachten met wie je wordt opgescheept? Nee, je kan nog wel actief op zoek gaan naar een lekkere brok, maar je zal wel moeten wachten tot één van je vrienden je aan haar voorstelt. Wij tellen alvast heel wat Casanova’s onder onze vrienden, dus voeg ons gerust toe voor een ruime keuze!

Plezant, simpel en effectief, daar draait deze app om. Wie kent er immers beter je spraak dan je vrienden? Op Valentijn werden de eerste testgebruikers op het systeem toegelaten, de effectieve lancering is voorzien rond 14 maart!

Hier vind je alvast de link.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat zitten schat, wij kuisen wel! (dikke vette knipoog)

Een compleet nieuwe man zullen we bij Whatmatters nooit worden. Is dat erg? Neen ...

De 5 smerigste plekken om te seksen

Het moet natuurlijk niet altijd de slaapkamer zijn waar gevogeld wordt. In de lift, ...

De Pancor P02 bouwt voort op het succes

Waarom we weg zijn van Kickstarter? Omdat je er de leukste items op de ...

Hosting door Fraai