Voetbalt nationale held Kompany zich met een Pepsi Max in de hand naar de beker met de grote oren?

Of onze frêle held Vincent Kompany zonder blessures het jaar zal uitspelen, daar durven we helaas niet meer voor wedden. Waar wij wel voor durven wedden, is dat Vincent, moest hij de finale van de Champions League halen, niet zal spelen tegen Lionel Messi en de zijne. De kleine Argentijn en zijn Catalaanse makkers van FC Barcelona kregen namelijk gisteren serieus op hun donder van de Parijzenaars van PSG, met in een sublieme bijrol, collega Rode Duivel Thomas Meunier.

Al komt zijn team pas volgende week in actie, de vraag is vooral natuurlijk: beleeft hij weldra een nieuw voetbalhoogtepunt? Afgelopen week waren inmiddels enkele tienduizenden voetbalfans getuige hoe Kompany uit de biecht klapte naar aanleiding van de kersverse Pepsi MAX-voetbalcampagne, die PepsiCo de voorbije week lanceerde in het tweede jaar van het partnership met de UEFA Champions League. 

2256021

De gloednieuwe Pepsi MAX-voetbalcampagne moet de spanning richting de UEFA Champions League Finale, 3 juni in Cardiff (Wales), fors opvoeren. Stervoetballers Sergio Agüero, Alexis Sánchez en Vincent Kompany draven op als de gezichten van de campagne. Voor nationaal voetbalboegbeeld Vincent Kompany is het na eerdere commercials een mooie nieuwe samenwerking met Pepsi. Deze keer zien we hem dus in een filmpje dat online via kanalen als Facebook, Twitter en Youtube viraal gaat. Vincent Kompany vertelt er over zijn eigen meest memorabele voetbalmoment om voetbalfans te overtuigen hetzelfde te doen. De voetballer verwijst naar de UEFA Champions League-campagne van zijn club in 2000-2001. Voor hem hét voetbalmoment tot nu toe. Maar daar komt wie weet dus binnenkort verandering in…

Kevin en ik zijn alvast ons eigen memorabel voetbalmoment aan het vastleggen op film. Helaas komen we voorlopig niet verder dan een uitspatting in de Carré in Willebroek na een gewonnen match op zondag. Misschien dat we Aad De Mos nog even moeten bellen, Kevin’s trainer bij KV Mechelen, of hij zich nog iets van onze Whatmatters-held herinnert. Maar tot dan, laten we alvast Vincent aan het woord… 

36m2_wave2_bx

 

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Eden Hazard pakt uit met eigen Mercurial Vapor Flyknit Ultra

Eden Hazard is terug en hoe! Als hij ons nu ook nog de wereldtitel ...

Nederlands label kleedt de sterren van ARSENAL

Altijd al een profvoetballer willen zijn en dan nog bij voorkeur in de Engelse ...

Sporten kan ook ongezond zijn

HELI-SKI Van de piste, stevig downhill met een razende snelheid naar beneden suizen op ...