's Werelds grootste superjacht: Quintessentially One

We mogen onze zwaarste jaren dan misschien achter de rug hebben, maar af en toe willen we onze beentjes nog wel eens losgooien. Dit doen we bij voorkeur in een uniek kader, we worden natuurlijk wat ouder en kieskeuriger. Of we ooit op de Quintessentially One belanden, dat is niet zeker, maar we gaan het zeker proberen!

Super exclusief

Q-One-large_trans_NvBQzQNjv4BqNUHzxaamNmHDqK-YksWRz2o-yMLyYquKCawpyDOW254Momenteel wordt dit superjacht dat om en bij de 250 miljoen Britse ponden kost gebouwd. De bedoeling is dat dit schip een private club gaat huisvesten, waar de elite van deze wereld ongestoord kan genieten, deals kan smeden en de beentjes losgooien. Waarom in smerige achterkamertjes kruipen, als het ook in alle luxe op zee kan? Het schip wordt eigendom van de grootste Lifestyle Services Club ter wereld, waar de rijken der aarde nu al lid van zijn. 

Het schip zal van event naar event varen. Denk daarbij aan het Filmfestival van Cannes, de Monaco Grand Prix, Carnaval in Rio en nog vele andere.

Nog even wachten

Het eerste tripje is voorzien ergens in 2019-2020 en zal dan de grootste private member club ter wereld huisvesten. De toelatingsvoorwaarden zijn ons nog niet bekend, maar we vrezen nu al dat we het kunnen schudden, want het goedkoopste lidmaatschap bij Quintessentially kost maar liefst 15.000 pond per jaar. 

undefined

Het 220 meter lange schip huisvest onder meer een boutique hotel, permanente residenties, een fitness club, restaurants, een shopping center en een wellness.

suite-reception-quintessentially-one-SUPERYACHT0217

Wij wachten alvast geduldig op onze uitnodiging, de enige manier om aan boord te geraken.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Nike gunt ook wonderboy Neymar JR zijn eigen schoenen!

Gaat hij nu naar PSG of blijft hij bij Barcelona? Wij hebben geen flauw ...

Te koop: drijvende luxevilla’s in Dubai ($23.000.000)

Klimaatopwarming en stijgende zeespiegel een probleem? Niet voor de inventieve rekels in Dubai. Die ...

World's End Rum: Goud in Berlijn

Rum, eerlijk? We kennen er niets van bij Whatmatters. Veel meer dan het feit ...

Hosting door Fraai