surf4trends: de place to be voor de retro-liefhebber

Nu zijn we redelijk moderne jongens bij Whatmatters, dus we zweren bij hip, strak & trendy, maar een vleugje nostalgie is ons niet vreemd. We kunnen dan ook niet blind blijven voor de retro-revival en allerhande vintage snuisterijen die links & rechts opduiken. Alles komt terug, altijd.

Retro centraal

12493986_791806394282064_4915276823634207720_o

Zo botsten we recent op de leuke site van surf4trends. Deze rekels brengen in deze webshop allerhande retro elektronische spullen samen. De uitstraling van toen, maar wel gloednieuwe producten die een eyecatcher vormen in je interieur.

Of nu op zoek bent naar een platenspeler, radio, camera of zo een heerlijke vintage telefoon met draaischijf: surf4trends heeft het en nog aan een schappelijke prijs ook. Het gaat hier trouwens om een Belgische webshop, wat ook al vrij uitzonderlijk is.

Nu Valentijn weer voor de deur staat vind je hier ongetwijfeld een geschenk dat haar hartje sneller doet slaan. Het is eens wat anders dan bloemen, pralines of een etentje. En omdat we weten dat er stiekem heel wat vrouwen meelezen, ja ook mannen doe je er een plezier mee.

Inspiratie nodig? Hieronder alvast onze 3 favoriete producten:

Retro Bluetooth Speaker Westwood 

gpo-westwood-bluetooth-speaker-sky-blue-trf-westwoodbl-cfd

Een retro uitstraling, maar moderne technologie

Instant camera Lomo ‘Instant Wide’

web_lomoinstant-wide_white_quarter-left_1

We zijn al langer fan van deze LOMO

Crosley Messenger 

893cece5-9213-4318-bd8b-b5eeca8d247a.jpg._CB293425384_

Een coole draagbare platenspeler

Ontdek zelf alle leuke andere spulletjes op de website, Facebook of Pinterest. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe items en promoties.

WIN – WIN – WIN – WIN

Van de lieve mensen van surf4trends mogen we overigens deze superleuke wandklok weggeven. Zo kom je eindelijk overal op tijd en heb je een prachtexemplaar aan de muur hangen.

Kies tussen de 2 verschillende wandklokken op onze Facebookpagina en wie weet sleep jij wel zo een fijne wandklok in de wacht.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hierbas de las Dunas: kruidenlikeur uit de duinen!

Zelden tot nooit zal je me nee horen zeggen tegen een glaasje alcohol, niet ...

ARKUP l varen en exclusief wonen op het water

Welome to Miami! Will Smith wist het al, wij vliegen spotgoedkoop met Connections en ...

PJ GIN in 4 smaken

Sommige ondernemers starten een online mannen magazine met babes, andere brengen een eigen gin ...

Hosting door Fraai