Heerlijk! Weergaloze dames leren ons gewone 'weetjes'

Wij bekennen! Uitspraken als ‘Daar gaan we geen quiz mee winnen’ rollen wel eens over onze lippen. Als het gaat om zeer mooie dames durven wij op onze redactie wel eens ongenadig hard uithalen naar deze knapperds. Niet dat we niet geloven dat een dame én mooi én slim kan zijn maar heel dik bezaaid zijn ze niet. Gelukkig worden we geregeld wel eens verrast en mogen we onder ons vriendinnenbestand toch wel wat slimme knapperds rekenen.

Maar als er nu éénmaal vrouwen zijn die ervoor gaan zorgen dat wij wél een quiz zullen winnen, zijn het de vrouwen van de Instagrampagina Facts and Chicks wel! Leuke, soms nutteloze, weetjes gepresenteerd door mooie vrouwen. Laten we stellen dat we vanaf nu de Winkler Prins Encyclopedie volledig links laten liggen!

Wist je dat een kwal in de zon verdampt daar ze uit 98% bestaat uit water? Neen? Wij nu wel! Kijk maar even mee!

https://www.instagram.com/p/BQQSqfHhq1A/?taken-by=factsandchicks

 

https://www.instagram.com/p/BKBDjY2hOen/?taken-by=factsandchicks

https://www.instagram.com/p/BKGK2u6BKWg/?taken-by=factsandchicks

 

 

 

 

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Shelly Osselaer toont dat je het met wilskracht ver kan schoppen

Vandaag brengen we bij Whatmatters een ietwat apart verhaal. We stootten op een Facebookpost ...

Diep gedecolleteerde Rihanna schittert in sexy outfit

Wereldster Rihanna is op vakantie in haar thuisland Barbados. Niet toevallig net op het ...

Liesbeth Claus gaat voor het kroontje van Miss België

Missen…niet voor het eerst dat we ze benaderen of, dit gebeurt ook, ze ons ...

Hosting door Fraai