Pamela Anderson is back!

Neen, we hebben het niet over de nieuwe Baywatch-film die komend jaar onze filmzalen vol met puberjongentjes zal trekken. De rol van CJ Parker die de stranden van Malibu en Venice zal bewaken zal daar overgelaten worden een een jonge frisse hinde onder de vorm van de 20-jaar jongere Kelly Rohrbach.

Terecht of niet, de 49-jarige Canadees-Amerikaanse droom van elke jongen geboren in de 80’s blijft er, mede mits wat medische hulp, fantastisch goed uitzien. Beter nog, de hete vlam uit misschien wel de beste soap uit de jaren 90 is terug, en hoe!

In een reclame voor het eroticamerk Coco de Mer, laat ze zich voor aankomende Valentijnsdag zien als de Pamela die we ons maar al te graag herinneren…de heerlijke, verleidelijke vrouw. Zo prijst ze er een nieuw speeltje voor vrouwen op weergaloze wijze aan. Wij sluiten alvast onze ogen en dromen weg bij het beeld van een rennende C.J. Parker op het strand in Baywatch. Of was het een beeld van een sexy Pamela die een andere pretpaal bediende? Soit, de pionier van de uitgelekte sekstapes levert helemaal niks in wat betreft aantrekkingskracht en haar sexy uitstraling. Kijk maar even mee!

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Stoere Hell’s Angel Emily is het mooiste wat je vandaag te zien krijgt

Een engeltje op een heerlijke Harley Davidson… Is dit een open sollicitatie om een ...

Nina Agdal…ons strandkonijntje in minder zonnige dagen!

Wij turen naar buiten en kunnen niet anders dan concluderen dat het weer in ...

Hosting door Fraai