Overal snel een fijne espresso zetten: Simpresso

Dat we een zwak hebben voor koffie in alle mogelijke vormen, meer nog dat we het ‘s ochtends nodig hebben om te functioneren, is jullie vast al wel opgevallen. In dat opzicht moet je ook dit artikel over de Simpresso lezen: koffie altijd én overal!

Het bedrijf Simposh uit California brengt met de Simpresso een toestel op de markt voor de mensen die altijd onderweg zijn. Deze espressomaker is er voor iedereen die altijd haast heeft – wij dus – maar toch wil genieten van kwalitatieve espresso. Met dit compacte toestel zonder knopjes of andere tierelantijnen, maak je in een mum van tijd een stevig kopje zwart goud. Een transparante watertank, herbruikbare smaakcapsule, beker en melkschuimer zijn voorzien.

maxresdefault

Het gaat nog om een Kickstarter project en moet dus nog in productie gaan, maar ondertussen werd er al wel wat geld opgehaald. Bestellen kan je zo een Simpresso voor 48 dollar en de levering is voorzien rond november dit jaar.

In het onderstaande filmpje zie je alvast hoe het toestel werkt!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

  • Toon commentaren

Dit vind je misschien ook leuk

De bergen af met een Airboard!

Jeugdherinneringen schieten me te binnen als ik een slee te zien krijg. Niet dat ...

Shoot bubbles not bullets

Dat de Whatmatters redactie in een niet zo ver verleden wel eens decadent uit ...

On fire, of net niet!

Zowat het minst sexy object op kantoor, in je wagen of in je appartementsblok? ...