Adidas Stan Smith…de hype is nog niet voorbij!

Het wordt een klassieker, die hippe Adidas met het hoofd van de legendarische Stan Smith op! Onder een jeans, een strak pak of zwemshort,…iedereen blijft in de misschien wel best verkochte sneaker met drie strepen van de laatste jaren.

Of er sleet komt op deze succesformule? Vergeet het! Ze gaan bij Adidas Originals zelfs voor komende zomer een nieuwe versie van de Stan Smith-versie produceren. Wat deze schoen bijzonder maakt, is dat het helemaal uit één stuk leer vervaardigd is. Dit geeft de schoen een opzichtig strak uiterlijk en maakt deze sneaker dan ook gewoonweg een interessante verschijning in het straatbeeld.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e98

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

AVE Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer!

Op tijd en stond halen sportmerken klassiekers vanonder het stof, je kan geen modellen ...

Streetwise homewear

We speuren ons wat af bij Whatmatters. Heel wat zaken, winkels en andere etablissementen ...

Gedaan met jan met de pet

De tijd dat enkel truckers en marginalen een petje droegen ligt al weer tijdje ...

Hosting door Fraai