Ofyr, vergeet de barbecue!

Echte mannen? Die koken buiten ook in de winter. Althans dat merkte onderstaande redacteur toch op een tuinfeestje vorig week, waar de gastheer stoer met pannenkoeken aan de slag ging in de tuin. Ja mensen, het was een kinderfeestje!

Stoer buiten koken

Vergeet de barbecue, een Ofyr is helemaal je stoere ding als je buiten wil koken. Met dit stoere monster bak je en grill je als een grote en het unieke design valt onmiddellijk op. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die ook dienst doet als kookoppervlak, handig en efficiënt.

slide1

Vanuit het midden straalt de warmte richting de randen van de kookplaat waardoor die meerdere temperaturen heeft. Zo kan je quasi alles tegen de juiste temperatuur koken.

Zowel in de winter als in de zomer kan je je rond de Ofyr verzamelen en door zijn strakke vormgeving past deze in elke tuin. Als je de Ofyr niet gebruikt is het haast een kunstwerk, dus ook op dat moment heb je er wat aan.

Wij waren alvast onder de indruk van dit mannenspeeltje. Goedkoop is zoveel schoonheid natuurlijk niet met prijzen die beginnen rond de € 1.895. Daarnaast zijn er ook nog heel wat leuke accessoires verkrijgbaar.

slide5

Meer informatie over de Ofyr kan je vinden op de site, Facebook of YouTube. Beschik je over een tuin en wil je je tijdens het volgende feestje eens uitsloven voor je gasten, dan helpt de Ofyr je er met plezier bij!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Grootste Nederlandse jacht staat te koop

Heb je in één of andere schuif nog 275 miljoen euro liggen, nadat je ...

The Royal Snail Hotel of all places…

De Walen, het klinkt als een exotische soort en dat is het ook, meer ...

Mancave Stuff: ‘Between His Legs’ is de fotoreeks die mannen boeit!

Wat een held, die Milan Goldbach. Deze creatieve Nederlander legt op spannende wijze Amsterdamse ravissante ...

Hosting door Fraai