Word lid van de 'Do nothing club'

Een zwaar leven hebben we: teksten schrijven, opzoekwerk en zelfs vrouwenmagazines lezen. Dit allemaal om toch maar geen trend te missen en jullie op de hoogte te houden. Het leven kan hard zijn en niet alleen in Syrië!

Geniale marketing

Zo botsten we recent op een artikel over het label ‘Do nothing club’. Alleen al door de naam was onze interesse gewekt, dus dat moesten we even verder uitspitten. Niet dat wij ons aangesproken voelen door de naam, verre van zelfs, maar leuk is het wel.

Van origine is de Do Nothing Club een soort van hulpvereniging om artiesten en artistieke zielen van advies te voorzien. Om wat naamsbekendheid te genereren besloten de oprichters Gert Malfliet en Lien Van den Abbeele er een kledinglijn aan te koppelen: met succes!

@tsarbmusic i’d give all my gold t-shirt for sale in our online store #tsarb #tsart

Een foto die is geplaatst door donothingclub.xyz (@donothingclub.xyz) op

Het label is ondertussen aan een 2de collectie toe, mag heel wat artistieke vogels tot hun fans rekenen en nieuwe slogans blijven op de markt komen. Een sterk staaltje marketing!

Voor 20 euro heb je een t-shirt met de slogan: “Fear everything do nothing”. Wie zich aangesproken voelt, laat je vooral gaan!

FacebookInstagram

<

&nbsp

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Son of a … TAILOR!

Son of a …. Nee, het is niet wat je denkt, we gaan het ...

Wij behoren tot The GoodPeople

Waarom ondergetekende redacteur zo laat zijn favoriete hemden merk in de kijker plaatst? Geen ...

De 'Poor Man Suits' van Bonne Life!

Op zoek naar een strak pak, maar wil je er geen fortuin aan uitgeven? ...

Hosting door Fraai