Sneaker van de week: Air Jordan 1 Retro High OG All Star

Binnen 14 dagen is het zover! De NBA nodigt al zijn vedetten van afgelopen seizoen uit voor een lekker potje ballen tussen Oost en West. Het signaal voor Nike om net op tijd met een echte Retro Classic naar buiten te komen. En wie anders dan de beste baller all-time, Michael Jordan, mag ermee naar buiten komen!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e85

De naam, Air Jordan 1 Retro High OG All Star, een toffe sneaker met reflecterend blauw rubber aan de tenen, hiel en bovenkant. Uiteraard is deze Air Jordan gekenmerkt met het klassieke en wereldberoemde Air Jordan silhouette.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e84

Wie deze sneakers zal dragen op de All-Star Game en waneer ze voor het grote publiek zullen te koop zijn is nog niet duidelijk. Richtprijs zal een kleine 200 Eurokes zijn en zullen te verkrijgen zijn bij de betere retailers voor sneakers en basketsloeffen!

Wie Michael Jordan niet kent of gewoon nog eens wil herinnerd worden waarom hij de beste ooit was, check dit filmpje!

https://www.youtube.com/watch?v=rL–gQ2AvJY

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Gastblogger en modegek Jente tikt ons op de vingers

We kregen naar ons voeten. En zowaar van een 23-jarige rekel uit Schoten die ...

Matte lenzen in je zonnebril voor geen geld!

Niet dat we er tot nu toe zoveel hebben opgestuurd gekregen, maar we worden ...

HUGO, is een lefgozertje

Dat HUGO een baasje is (sorry voor het flauwe mopje, nvdr.) dat weten we ...