Borstelen in stijl: Yumaki!

Tandjes poetsen, we doen het elke dag, maar doe je het ook in stijl? De vraag is natuurlijk of dat wel moet, maar het kan in elk geval. Met de tandenborstels van Yumaki heb je er alvast een eyecatcher in je badkamer bij.

Design tandenborstels

Het label focust op puur materiaal, modern design en een flinke portie stijl. Aan de oorsprong van dit label ligt de Zweed Jakob Lennartsson, die de spulletjes in Japan laat fabriceren. De ergonomische grip laat de borstel goed in de hand liggen en hoewel ze simpel ogen, voldoen ze aan alle internationale standaarden. Wees gerust, goed poetsen doet je tanden blinken.

De tandenborstel verenigt Scandinavische design met het Aziatisch fabricageproces. Heel wat toonaangevende magazines hebben al de nodige aandacht geschonken aan deze tandenborstels, dus wij konden natuurlijk niet achterblijven…

Vanaf 10 dollar tik je een borstel op de kop en er zijn online ook enkele leuke accessoires te verkrijgen.

Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Uitpakken op het water! De Kormaran K7

We scheuren langs de meiden aan de waterkant, prachtig mooi en bruin gebrand knallen ...

Venneman Watches: exclusief, persoonlijk én Belgisch

Ok, we trekken onze woorden terug van een aantal weken geleden. Wij Belgen zijn ...

HOPii l Je eigen microbrouwerij op je aanrecht

Het is weekend, we zijn mannen, dus het is weer hoog tijd om in ...