Borstelen in stijl: Yumaki!

Tandjes poetsen, we doen het elke dag, maar doe je het ook in stijl? De vraag is natuurlijk of dat wel moet, maar het kan in elk geval. Met de tandenborstels van Yumaki heb je er alvast een eyecatcher in je badkamer bij.

Design tandenborstels

Het label focust op puur materiaal, modern design en een flinke portie stijl. Aan de oorsprong van dit label ligt de Zweed Jakob Lennartsson, die de spulletjes in Japan laat fabriceren. De ergonomische grip laat de borstel goed in de hand liggen en hoewel ze simpel ogen, voldoen ze aan alle internationale standaarden. Wees gerust, goed poetsen doet je tanden blinken.

De tandenborstel verenigt Scandinavische design met het Aziatisch fabricageproces. Heel wat toonaangevende magazines hebben al de nodige aandacht geschonken aan deze tandenborstels, dus wij konden natuurlijk niet achterblijven…

Vanaf 10 dollar tik je een borstel op de kop en er zijn online ook enkele leuke accessoires te verkrijgen.

Facebook

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Met Tinder Gold loop je nooit meer een blauwtje!

Eerlijk, we zijn er al even tussenuit: Tinder heeft aan ons geen geld verdient. ...

Aston Martin duikt onder water!

Ok, pijlsnel mag je er dan niet mee vooruitkomen, maar het blijft toch wel ...

Looop en je weet meteen hoe druk het is!

Nood aan wat buitenlucht, of beter bar- en//of cafélucht, maar je weet niet zo ...