Borstelen in stijl: Yumaki!

Tandjes poetsen, we doen het elke dag, maar doe je het ook in stijl? De vraag is natuurlijk of dat wel moet, maar het kan in elk geval. Met de tandenborstels van Yumaki heb je er alvast een eyecatcher in je badkamer bij.

Design tandenborstels

Het label focust op puur materiaal, modern design en een flinke portie stijl. Aan de oorsprong van dit label ligt de Zweed Jakob Lennartsson, die de spulletjes in Japan laat fabriceren. De ergonomische grip laat de borstel goed in de hand liggen en hoewel ze simpel ogen, voldoen ze aan alle internationale standaarden. Wees gerust, goed poetsen doet je tanden blinken.

De tandenborstel verenigt Scandinavische design met het Aziatisch fabricageproces. Heel wat toonaangevende magazines hebben al de nodige aandacht geschonken aan deze tandenborstels, dus wij konden natuurlijk niet achterblijven…

Vanaf 10 dollar tik je een borstel op de kop en er zijn online ook enkele leuke accessoires te verkrijgen.

Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Zoals het klokje in de USA tikt, …

Ok, we geven het grif toe, sommige stijlvolle horloges zijn stevig geprijsd en dus ...

GoPro Hero5 Black

Bij Whatmatters zijn we niet vies van een snel gemonteerd filmpje. Wie heeft er ...

Weg met die rotmuggen!

Muggen…hoeven ze nog een intro? Ondergetekende verklaart dan ook dat hij de meest sadistische ...

Hosting door Fraai