Whatmatters is bijna klaar voor Snowbombing in Mayrhofen!

Uw jongens van Whatmatters gaan de sneeuw hitten in april. Ze zijn namelijk uitgenodigd op het heetste koudste festival ter wereld. En dit niet enkel om klinkende namen als Chase & Status en Disciples  aan het werk te zien…ook om de zwarte pistes met de ski of snowboard te lijf te gaan én niet te vergeten, de eer van een echte Whatmatters-boy hoog te houden tijdens de dagelijkse après-ski.

Over zwarte pistes gesproken, deze worden door vele mensen vermeden wegens te gevaarlijk. Aangezien wij geen bang hebben voor een ticket gipsvlucht (vliegangst is ons onbekend nvdr) gaan wij deze zwarte pistes als een baas tegemoet…hoewel…als we over echte bazen spreken, hebben we het over de kerels van Matchstick Productions. Zij bedwingen off piste de sluwste en meest gevaarlijke afdalingen. Dat hier af en toe eentje stevig met zijn voorgevel de piste kust, kunnen we alvast zien in deze heerlijk pijnlijke compilatie. Een compilatie waar (net) geen doden zijn gevallen…wat wij dan op onze beurt bijzonder straf vinden.

 

Begint het ook te kriebelen en wil je weten waar je ons de eerste week van de paasvakantie kan vinden?
Bekijk dan zeker onderstaand filmpje! Wij kunnen alvast niet wachten om snel te vertrekken! Tschüss!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Bangelijke burgers!

De 6 favoriete Burger restaurants van Whatmatters Uiteraard is er niet mis met de ...

Totally nuts in de Coco

Dat de kokosnoot aan een opmars bezig is, dat hoeven we jullie vast niet ...

Nieuwe hotspot: De flâneur

Restaurants in Antwerpen? Een massa meneer. Van waanzinnige concepten tot toeristenvallen, de stad heeft ...

Hosting door Fraai