Weekend TV-Tip: Super Bowl LI

Morgenavond is het zover. Heel Amerika zit voor zijn televisie om er het sportevenement van het jaar live te mogen meemaken, de Super Bowl LI, oftewel de 51e editie. Met deze knaller eindigen ze het NFL-seizoen, beter gekend als American Football, een sport die hoe langer hoe meer ook mensen in Europa doen interesseren. Of dit te maken heeft met de sport of het hele circus rond de Super Bowl laten we even in het midden. Dat de New England Patriots spelen tegen de Atlanta Falcons zullen mensen misschien wel minder weten dan het feit dat Lady Gaga de ‘Half Time-show’ voor haar rekening zal nemen. Een spectaculaire show van maximum 15 minuten, inclusief opbouwen en afbreken van een waanzinnig podium vergezeld van de nodige toeters en bellen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e6d
En over toeters gesproken…was het niet tijdens een ‘Half Time-show’ dat ene Justin Timberlake een toeter van Janet Jackson ontblootte? Wij zitten alvast op de eerste rij en hopen tussen de ‘touchdowns’ door dat ook Lady Gaga haar eigenste zelve zal zijn en puriteins en Trumpiaans Amerika van de sokken blaast in het NRG Stadium in Texas! Nog nooit een Super Bowl gezien? We hebben  alvast een paar shows en spelmomenten opgedist…Enjoy!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e6e

 


Bron foto’s: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Voetbalminnend gamer opgelet: De eerste trailer van FIFA 19

Afgelopen week is de E3-beurs, of zowat het Walhalla van de gamende medemens in ...

Power to the OSAKA people

Hockey – we moeten het eerlijk toegeven – bij Whatmatters hebben we er niet ...

Hosting door Fraai