Weekend TV-Tip: Super Bowl LI

Morgenavond is het zover. Heel Amerika zit voor zijn televisie om er het sportevenement van het jaar live te mogen meemaken, de Super Bowl LI, oftewel de 51e editie. Met deze knaller eindigen ze het NFL-seizoen, beter gekend als American Football, een sport die hoe langer hoe meer ook mensen in Europa doen interesseren. Of dit te maken heeft met de sport of het hele circus rond de Super Bowl laten we even in het midden. Dat de New England Patriots spelen tegen de Atlanta Falcons zullen mensen misschien wel minder weten dan het feit dat Lady Gaga de ‘Half Time-show’ voor haar rekening zal nemen. Een spectaculaire show van maximum 15 minuten, inclusief opbouwen en afbreken van een waanzinnig podium vergezeld van de nodige toeters en bellen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e6d
En over toeters gesproken…was het niet tijdens een ‘Half Time-show’ dat ene Justin Timberlake een toeter van Janet Jackson ontblootte? Wij zitten alvast op de eerste rij en hopen tussen de ‘touchdowns’ door dat ook Lady Gaga haar eigenste zelve zal zijn en puriteins en Trumpiaans Amerika van de sokken blaast in het NRG Stadium in Texas! Nog nooit een Super Bowl gezien? We hebben  alvast een paar shows en spelmomenten opgedist…Enjoy!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e6e

 


Bron foto’s: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

BALR. heeft nu ook zijn eigen jacht!

BALR., het kledingmerk van (ex)-topvoetballers Eljero Elia, Gregory van der Wiel en Demy de ...

De urban cycle chique van Bicyclette

Dat fietsen hip is en zeker de kledij bewijzen de labels die uitpakken met ...

Waan je een superheld op het veld

Beide redacteuren van Whatmatters konden/kunnen op recreatief niveau best aardig tegen een balletje trappen. ...