Getipt…krokante Sydney Lannoye aan het woord

Of we Sydney Lannoye al kenden? Fotograaf Bram Braeckevelt waarmee we in het verleden al eens een vruchtbare samenwerking hadden, tipte ons deze knapperd uit West-Vlaanderen. Het duurde dan ook niet lang voordat wij voor één keer onze Duitser in de garage lieten en Kevin onze Zweed bovenhaalde om richting het westen te bollen. Een goede 120km over E17 en E40 verder kwamen we op onze bestemming en konden we deze knappe deerne even op onze rooster leggen.

Sidney L -9

Dag Sydney, vertel eens kort wat over jezelf?
Mijn naam is Sydney Lannoye, een 20 jarige, in maart 21 en afkomstig uit West-Vlaanderen. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en oefen nu ook dit beroep uit. Je kan me omschrijven als een sociale persoon die er graag verzorgd uitziet en zoveel mogelijk doelen nastreeft. Ik hou me de laatste jaren vooral bezig met modellenwerk ik ben onlangs ook ‘new face’ bij het modellenbureau People Choice. Daarnaast sport ik twee maal per week want een gezonde levensstijl is voor mij van groot belang. Zolang ik de 54kg niet haal ben ik niet tevreden over mijn lichaam, haha. Sinds oktober ben ik ook via mijn instagram “sydneylannoye” begonnen met het promoten van allerlei producten. Wat ik heel belangrijk vind in het leven is eerlijkheid en vertrouwen. En wat voor mij niet uitmaakt is hoe iets of iemand er uit ziet ik zal iedereen op dezelfde manier behandelen.

IMG_7628

Ok, dat was niet kort…de helft van onze vragen heb je ondertussen al beantwoord. Hoelang ben je al bezig als model?
Ik ben ongeveer 5 à 6 jaar geleden gestart met modellenwerk. Sindsdien heb ik dit ook blijven doen als hobby. Ik heb langzaam aan dan ook een portfolio aangemaakt. Mijn portfolio kan je nu ook terugvinden op deze link: https://www.facebook.com/Sydney-Lannoye-Portfolio-1149727925120817/

Sidney L -10

Mannen, nog even wachten met klikken of ons interview wordt niet gelezen…waarom ben je ermee begonnen?
Ik ben begonnen met modellenwerk doordat ik enkele vriendinnen had die ook vaak shoots deden.

Die dekselse vriendinnen toch! Waar onderscheid jij jezelf van anderen?
Een persoonlijke eigenschap is dat ik altijd voor iedereen het beste wil en eerlijk ben. Wat me onderscheidt van anderen is dat ik met mijn voeten op de grond blijf en me dus ook niet beter voel dan een andere persoon. Voor mij is iedereen gelijk en is niemand  beter dan iemand anders. Iedereen is uniek op z’n eigen manier.

Sidney L -1

Zit dit ook vervat in je levensmotto?
‘True beauty comes from within’.

Deels wel dus! Je bent ook actief op Instagram en Facebook. Waarom moeten we je hierop volgen?
Daar ik er bijna dagelijks iets op post en wekelijks iets promoot en je dan soms nog eens leuke producten kan winnen via mijn Instagram of kortingen kan krijgen op bepaalde producten,  ik gewoon mezelf blijf en ik ook vaak mensen probeer te motiveren om gezond te leven.

Sidney L -4

Mooi zo! Wat is de meest opvallendste reactie die je hebt gekregen?
De meest opvallende reactie die ik ooit heb gekregen is “ Is dat wat je doet op Instagram je beroep?”. Sommige mensen denken dat het promoten mijn job is maar dat is het niet ik beschouw het meer als een hobby. Ik moet er meer tijd in steken dan dat sommige mensen denken. Maar  ja .. je krijgt niets voor niets in het leven he.

Over krijgen gesproken…ben je nog te krijgen of heb je een vriend?
 Ik heb een vriend, we zijn bijna twee jaar samen.

Sidney L -5

Wat heeft deze man moeten doen om u te verleiden?
Zichzelf zijn, eerlijk zijn, een gevoel hebben voor humor en er verzorgd uitzien. Say bye bye to witte sokken in sandalen.

Pas op, alles komt terug!! Maar om in deze trend te blijven een keuzemomentje…’Mooi dom’ of  ‘lelijk slim’?
Hmmm, dit is een moeilijke vraag…ik heb liever een mooie slimme, haha.. En dat geluk heb ik nu wel.

Allez, alweer punten gescoord bij deze! Heb je nog een tip voor onze mannen?
Blijf jezelf, wees altijd eerlij en zorg dat je te vertrouwen bent. Maak genoeg tijd voor je vriendin, maar laat nooit met je rondrijden.

Euh…rondrijden? We wilden net rijden naar je favoriete plekjes…welke zijn dat?
Mijn favoriete uitgaansbuurt is Brugge. Ik ben een echte levensgenieter dus ik ga wel vaak eens gaan eten maar probeer telkens nieuwe resto’s uit. De VeCino, La siesta en Mimosa zijn mijn favo tapasbars.

En je favoriete zonde?
Mijn favoriete zonde zijn frietjes van de frituur. Ik zou echt elke dag frieten kunnen eten maar dit kan ik mezelf echt niet aandoen. Ik heb niet het geluk dat ik mag eten wat ik wil. Ik moet echt op mijn voeding letten als ik een beetje in shape wil blijven, haha.

IMG_7632

Naast in shape blijven, wat zijn je verdere ambities?
Mijn ambitie naar de toekomst? Graag zou ik grote opdrachten willen krijgen in verband met modellenwerk maar met mijn 1m65 zal dit zeer moeilijk worden en is dit waarschijnlijk ook niet mogelijk. Ook moet je er nog het lichaam en gezicht voor hebben. Daarnaast wil ik gewoon een gelukkig en gezond leven leiden met de personen rond mij.

IMG_7631

In ieder geval heel veel succes met alles wat je doet en verder onderneemt! Bedankt voor je tijd en wij blijven het alvast met grote zekerheid volgen. Volgen dat uiteraard ook door jullie, lezers kan gedaan worden. Bij deze… Instagram en Facebook! Doen! 

Sidney L -13

Credits: Bram Braeckevelt, Hans Huylebroeck, Maxim De Buck, Hugo Deneweth en Miguel Vermeulen

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Nathalie Beeckmans-Cop, Een veelzijdig Antwerps Topmodel

De lichtjes op de Schelde, den beiaard van den tore, mensen op ’n bank ,’n ons ...

Melissa, de nieuwste ster uit 'The Sky is The Limit'!

“Sterren komen, sterren gaan…alleen Elvis blijft bestaan”…Toepasselijker kon het liedje tijdens ons ritje naar ...

Eveline Luts, een knappe commerciële voltreffer!

Voor zij die het nog niet hebben opgemerkt. De diesel is afgelopen week geklommen ...

Hosting door Fraai