Drinking roulette: rien ne va plus!

Ja, we drinken al wel eens een glaasje op de Whatmatters redactie en ook van roulette zijn we niet vies. Drinking roulette zou dus wel eens een doorslaand succes op onze redactie kunnen worden. Rien ne va plus!

3__04885.1416804327.1280.1280

Het concept?

Ron de draaischijf staan allemaal kleine shotjes opgesteld, met verschillende nummer erop. Deze vul je uiteraard met verschillende sterke dranken naar keuze. De pussy’s kunnen er natuurlijk ook een aantal vullen met water of frisdrank, zodat je het risico verkleint, maar wij, echte kerels kiezen natuurlijk voor vodka, rum, gin, whisky en ander lekkers.

182870ad

Vervolgens draai je aan het rand en als jouw nummer op een glaasje staat, dan heb je het geluk/pech van dat glaasje te mogen/moeten nuttigen. Ongetwijfeld kan je na het 6de je naam niet meer zeggen en heb je de volgende dag – door het mengen – een stevige kater, maar roulette is natuurlijk niet voor watjes!
Er kan natuurlijk ook een hapje bijgegeven worden, maar dat is niet verplicht. Het is eens wat anders dan beerpong en alvast wat leuks om je met de jongens eens een avondje mee zoet te houden.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

3 leuke bikes voor de stad

Stadsmens of niet een leuke fiets is een onmisbaar item. Zeker omdat je in ...

De Bose Soudlink Micro Speaker levert maximaal geluid

Natuurlijk kan je een mastodont van je speaker in je woonkamer neerpoten, maar is ...

Stijlvol je webcam afschermen? EyeLock!

Waarom je in godsnaam de webcam van je laptop zou afplakken? Om hackers geen ...