De bekendste en lekkerste hips werden 40! Shakira Shakira!

Nostalgie…als er iets was dat ons als puber deed smachten naar een avondje stevig gerampetamp, dan was het zeker en vast het moment we Shakira mochten aanschouwen op zenders als MTV, TMF en later JIM,…van YouTube was nog geen sprake, oude rakkers we zijn. Soit, we wijken af van het belangrijkste…het rollen van de strakke buik, de blonde krulletjes, die verleidelijke blik en de meest sierlijke en tot de verbeelding sprekende sexy heupbewegingen…als we er aan terugdenken loopt het water uit onze mond sneller dan de watervallen van Coo.

To the point…deze hips zijn afgelopen week op tram 4 gestapt. 40 of ni…we zijn stikjaloers op Gerard Pique, want laat duidelijk zijn dat deze heupbeweging tot in de slaapkamer voor enig plezier zorgen! En voor zij die nog eens willen genieten van deze 40-jarige sexy  dame gooien we er nog snel wat YouTube-filmpjes tegenaan…en sexy? Her Hips Don’t Lie!

 

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Loop er samen met je kind bij als een gangster uit Peaky Blinders

Fan van Peaky Blinders? Wij alvast wel. En is het omdat het carnaval is, ...

Met Sharon Pieksma naar Ibiza?

Als je wilt weten waar ze topmodellen kweken, steek dan even de grens over ...

De mosterd van Mallory Abraham

Waar Abraham zijn mosterd haalt? Misschien wel bij Mallory. Van de mosterd van Mallory ...

Hosting door Fraai