Een digitale camera voor de extreme man

Uiteraard zit er eentje in je smartphone, maar als je werkelijk kwaliteit met alle toeters en bellen wil, dan is een puike digitale camera natuurlijk onmisbaar. De Pentax KP is er zo eentje, en nog betaalbaar ook!

Het compacte formaat en de slanke body staat de prestaties alvast niet in de weg. Met zijn 24.32 megapixels maak je haarscherpe foto’s in extreem hoge resolutie en met spetterende kleuren. Zelfs in het donker schiet je met deze camera fenomenale beelden.

pentaxkpfeat-800x420

Bewegingen worden met allerhande snufjes handig gecompenseerd, zodat je eigenlijk geen statief nodig hebt. Het ingenieuze Real-Time Scene Analysis System zorgt ervoor dat je steeds de beste belichting hebt. De PENTAX KP is niet alleen ontworpen om te anticiperen op beweging, schokken en verschillende lichtcondities. Het toestel kan ook probleemloos gebruikt worden in extreme weersomstandigheden. Zo is de camera volledig outdoor bestendig, stofdicht, waterproof en bestand tegen temperaturen tot -10 graden Celsius.

De elektronische bedienbare shutter unit van de PENTAX KP zorgt ervoor dat je extreem snel foto’s kan vastleggen, bij 1/24000 seconde. Daarnaast kun je de 3.0 inch kantelbare lcd-monitor in iedere gewenste hoek draaien zonder dat de optische as van de lens wijzigt. Zo kun je dus vanuit elke hoek foto’s maken. Met de optische zoeker heb je bovendien een gezichtsveld van bijna honderd procent. Naast fotografie behoort filmopnamen in Full HD met diverse functies en instellingen ook tot de mogelijkheden van de camera.

Kortom een wel heel veelzijdig toestel dat van jou is voor € 1.299

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hoe lang blijf jij trouw op Temptation Island? Doe hier de test!

Fout of niet, wij zitten elke donderdag voor de buis voor een relaxed avondje ...

Lekker bootje, die Bugatti Niniette 66

Bij Bugatti claimen ze al de krachtigste, meest exclusieve en ook duurste karretjes op ...

Luxury For Men en Iordanov vodka: het perfecte stel

Soort zoekt soort Wat er gebeurt als 2 topmerken gaan samenwerken? Dan ontstaat er ...

Hosting door Fraai