3 nieuwe hotels op de AAA's Five Diamond List

Nu gaan we graag al eens hotel, maar eerlijk de hotels die behoren tot de AAA’s Five Diamonds List is een tikkeltje te hoog gegrepen voor ons. Dat prijskaartje is jammer genoeg (nog) geen spek voor onze bek. Deze hotels bieden de hoogst mogelijke ervaring op het gebied van gastronomie en gastvrijheid. Het is dan ook een selectief clubje dat op deze lijst voorkomt.

Deze 3 hotels wisten recent een plekje op de lijst te versieren. Als je je het kan permitteren, vereer deze hotels dan zeker met een bezoekje. Je zal zeker niet van een kale reis thuiskomen.

 

The Modern
New York

Dit hotel op kruipafstand van het Museum of Modern Art heeft een geweldig sterrenrestaurant. De kosmopolitische sfeer is subliem en ontspannen. De inspectie was hier werkelijk in de wolken over dek keuken die je hier krijgt voorgeschoteld. En voordien pik je toch gewoon een stukje cultuur mee?

New-York-tipping-The-Modern-restaurant

Four Season’s Resort Lana’I
Lanai City – Hawaii

Het meest waanzinnige uitzicht over de Atlantische oceaan, dit hotel heeft het! Ruige kliffen en witte zandstranden maken het idyllische plaatje compleet. Een hotel om duimen en vingers af te likken en nooit meer weg te willen.

four-seasons-resort-lnai_1465838779_1

Dorado Beach, A-Ritz Carlton Reserve
Dorado – Puerto Rico

Deze exotische suites lijken wel in een heiligdom te liggen. Je geniet er van de enorme ruimte en hebt een fantastisch zicht op de oceaan. O ja, Puerto Rico is ook gewoon een ontzettend mooi land om te ontdekken!

INSP1-2013-PUERTORICO-03

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Fijne kunst aan de muur met Arthewall

Kunst, eerlijk ik ken er niets van, maar tegen een mooi kunstwerk aan mijn ...

Whatmatters op citytrip: Rotterdam

Rotterdam, voor zij die er even tussenuit willen Een prachtige stad, herrezen uit de ...

6 koffietrends voor 2017

Nee, de koffiehype is nog niet op zijn retour. De zaken zitten nog steeds ...

Hosting door Fraai