Gelukkige Donderdag! Afterwork 'The House of Jack'

Donderdag…op de redactie in een niet zo ver verleden gekend als ‘Gelukkige Donderdag’. Waarom? Omdat wij er onder ‘The Boys’ een erezaak van maakten om op donderdagavond op vogeljacht te gaan in volières als Soho, Maritime, La Suite en andere etablissementen,…soit, onze betere tijd dus. Aangezien ons arendsoog ondertussen niet meer gebruikt moet worden en wij gelukkig onze vogel al geringd hebben komen we niet zoveel meer buiten met de jongens…tenzij er toffe initiatieven naar boven komen en laat dat nu net vanavond het geval zijn! Dus, nog geen plannen vanavond en zin om eens op een geheel nieuwe manier samen met ons uit de bol te gaan? Dan hebben wij alvast de ultieme tip voor vanavond. ‘The House of Jack’.

16114688_214643935609181_7980447024761509866_n

Het mysterieuze uit Amerika overgewaaide afterworkconcept ‘The House of Jack’ koos Schilde en meer bepaald het ’s Graevenhof uit als nieuwe locatie van Jack. Niet enkel een party met Resident Dj Mitched (Versuz) & een Guest Dj zullen de revue passeren maar Jack heeft ook een zwak voor Trends, Fashion & Lifestyle. Verwacht je dus aan een authentieke Barbershop, Whiskybars, een Fashionshow, een Host met niet minder dan de klinkende naam Veronique De Kock in gezelschap van Jill ‘Pink Ambition’ De Greef, Hair- & Make-upstanden, Fine food & drinks.

Na het verlaten van de Gallery is het ‘time to get your Groove on’ in Jack’s Great Hall. Wij halen onze stijlvolste dansschoenen boven en sluiten dan ook af met…DANSEN DANSEN DANSEN…

Meer info via het evenement dat aangemaakt is op Facebook!

Nvdr: Aangezien het een afterwork-concept is…lig je redelijk op tijd terug in je nest om de laatste werkdag van de week (redelijk) fris in te zetten!

15439981_203717896701785_766625983381742862_n

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Fête des Belges à Saint-Tropez!

Of we nu liever de Vlaamse Leeuw zingen of de Waalse Haan adoreren, op ...

Pasen is contrair dit jaar!

Nog geen plannen voor het aankomend Paasweekend? Grijp dan nu alvast naar de agenda ...

Carnaval voor beginners!

Nu zijn we geen echte carnavalsvierders bij Whatmatters, maar wat niet is kan nog ...

Hosting door Fraai