2 nieuwe klokjes die ons konden bekoren: Rado Hyperchrome 1616 & Rebel Time Aqualung Diver

Deze week kregen we van de lieve persmensen 2 nieuwe klokjes doorgestuurd die we jullie niet willen onthouden.

RADO HYPERCHROME 1616

Het Zwitserse Rado pakt uit met een nieuwe, oversized horloge de Hyperchrome 1616. Een stoer en mannelijk exemplaar dat we best kunnen pruimen. Het horloge dat teruggrijpt naar de kenmerken van de Cape Horn collectie, is een eerbetoon aan Zuid-Afrika dat dit jaar zijn 400-jarig bestaan viert. Happy Birthday!

Rado_2016_HyperChrome_1616_4_2910euro

Met een kast van 46mm is het horloge verkrijgbaar in het zwart of metaal, elks met een lederen band. Het horloge is door het gebruik van titanium & keramiek vederlicht en toch ontzettend sterk.

De kostprijs van dit juweeltje? € 2.910

 

REBEL TIME AQUALUNG DIVER

In een hele andere, iets goedkopere categorie speelt Rebel Time met zijn horloges. Deze rekels bewijzen in elk geval dat je voor heel wat minder roebels ook fijne uurwerken kan produceren.

image
De nieuwste telg – die momenteel nog in ontwikkeling is – is de Aqualung Diver. Dit klokje heeft een kast van 42 mm, een Selitta SW 200 automaat en nog heel wat andere leuke specs. Het gaat hier om een echt Zwitsers uurwerk en zou in maart op de markt komen en zou om en bij de 500 dollar kosten. Je kan nu al een pre-order plaatsen op de site, waar je ook de andere modellen uit het gamma ontdekt. Die zijn vaak nog een heel stuk voordeliger.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

HOPii l Je eigen microbrouwerij op je aanrecht

Het is weekend, we zijn mannen, dus het is weer hoog tijd om in ...

De design klassieker van Jacob Jensen

Overstelpt worden we tegenwoordig met persberichten en uitnodigingen, maar lieve PR-lieverds, wij werken nog ...

Hosting door Fraai