ZO maak je je orgasme intenster

Nu de champagnekurken weer uitgeknald zijn is het tijd om zelf weer te gaan knallen. En dan hebben we het over je orgasme natuurlijk. Daar gaat weinig boven of het moet het winnende doelpunt in de wereldbekerfinale van 2018 in Rusland zijn. Hieronder alvast 6 tips om je orgasme tot ongekende hoogtes op te stuwen!
champagne-bottle-saber-howto-200136368-001
Houd je in

Uitstellen is niet evident, maar het is het waard. Uit onderzoek blijkt dat het uitstellen van je orgasme voor een verhoogde intensiteit zorgt. Ben je bijna op je hoogtepunt, bouw dan even af om daarna extra hard door te gaan.
Boost je testosteron
Meer testosteron zorgt voor hevigere orgasmes. Onderneem geregeld testosteron verhogende activiteiten en je zal het merken in bed.
Focus op je lichaam
Dwalen je gedachten af naar de rekening die je nog moet betalen? Niet doen! Meer focus is een beter orgasme. Je lichaam luistert naar je gedachten!
o-orgasm-facebook
Concentreer je op je ademhaling
Hou je ademhaling gelijk met je stoten en je wordt nog een meester in de tantra. Wanneer je bijna klaar bent voor je orgasme, gaat je ademhaling sneller. Houd je het op dit moment onder controle, dan vergroot je de hoeveelheid zuurstof en bloed dat afreist naar je genitaliën. Dit staat gelijk aan een heftiger orgasme.
Laat je balzak strelen
Je ballen een beetje omhoog laten duwen net voor het klaarkomen kan voor een extra sensatie zorgen. Een intensiever orgasme is het resultaat.
Benut je prostaat
Voor deze zal niet iedereen openstaan, maar de prostaat is super gevoelig. Uitwendige druk op het perineum stimuleert deze, maar ook inwendig kan je deze via de anus stimuleren. De prostaat zit ongeveer 5 centimeter diep.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Heresy, grafisch design op je kleding

Bij Whatmatters hebben we een neus voor nieuwe mode. Beide redacteurs hebben dan ook ...

Shop het ethische de la COMMUNE

Een ethische mannenmerk? Nee, veel zijn er niet. We gaan het dan ook maar ...

Voel je een ster met de smartphonehoesjes van CHAOS

Wil je in de voetsporen treden van de sterren, maar zie je eruit als ...

Hosting door Fraai