ZO maak je je orgasme intenster

Nu de champagnekurken weer uitgeknald zijn is het tijd om zelf weer te gaan knallen. En dan hebben we het over je orgasme natuurlijk. Daar gaat weinig boven of het moet het winnende doelpunt in de wereldbekerfinale van 2018 in Rusland zijn. Hieronder alvast 6 tips om je orgasme tot ongekende hoogtes op te stuwen!
champagne-bottle-saber-howto-200136368-001
Houd je in

Uitstellen is niet evident, maar het is het waard. Uit onderzoek blijkt dat het uitstellen van je orgasme voor een verhoogde intensiteit zorgt. Ben je bijna op je hoogtepunt, bouw dan even af om daarna extra hard door te gaan.
Boost je testosteron
Meer testosteron zorgt voor hevigere orgasmes. Onderneem geregeld testosteron verhogende activiteiten en je zal het merken in bed.
Focus op je lichaam
Dwalen je gedachten af naar de rekening die je nog moet betalen? Niet doen! Meer focus is een beter orgasme. Je lichaam luistert naar je gedachten!
o-orgasm-facebook
Concentreer je op je ademhaling
Hou je ademhaling gelijk met je stoten en je wordt nog een meester in de tantra. Wanneer je bijna klaar bent voor je orgasme, gaat je ademhaling sneller. Houd je het op dit moment onder controle, dan vergroot je de hoeveelheid zuurstof en bloed dat afreist naar je genitaliën. Dit staat gelijk aan een heftiger orgasme.
Laat je balzak strelen
Je ballen een beetje omhoog laten duwen net voor het klaarkomen kan voor een extra sensatie zorgen. Een intensiever orgasme is het resultaat.
Benut je prostaat
Voor deze zal niet iedereen openstaan, maar de prostaat is super gevoelig. Uitwendige druk op het perineum stimuleert deze, maar ook inwendig kan je deze via de anus stimuleren. De prostaat zit ongeveer 5 centimeter diep.

You May Also Like

Probeer haar maar te volgen: Vanessa Kerkhofs!

Van Limburgers wordt al weleens beweerd dat ze wat trager zijn. Nu, dat kunnen ...

Zolang er HOPE is

Bij Whatmatters hebben we een groot hart, en dan bedoelen we dat niet alleen ...

Hosting door Fraai